Ansiktsbehandling Göteborg

Vi erbjuder ett brett utbud av avancerade ansiktsbehandlingar och produkter. Våra auktoriserade hudterapeuter erbjuder gedigen kunskap inom avancerad hudvård och har över 25 års erfarenhet.

01.

Dermapen är en effektiv microneedling behandling som är kollagenstimulerande ansiktsbehandling där vi jobbar på bla hudstruktur såsom rynkor, linjer, ärr, stora porer och bristningar men även jämnare hudton och lyster.

02.

Infuzion, förser huden med fuktbindande hyaluronsyra utan injektioner. Med hjälp av galvaniserad ström och en patenterad roller, fylls huden på med aminosyror, vitaminer och antioxidanter för att ge ett ungdomligare utseende och öka kollagenproduktionen.

03.

Multifuzion är en ansiktsbehandling där Dermapen 4 kombineras med Infuzion. Med tusentals mikrokanaler per minut aktiverar microneedling kollagenproduktionen, följt av Infuzion som injicerar vitaminberikad hyaluronsyra jämnt i huden med hjälp av ström.

04.

Kemisk peeling, även kallad syra behandling, innebär applicering av lösningar med aktiva ämnen på huden för att förbättra hudens tillstånd och utjämna dess struktur. Vi erbjuder en variation av kemiska peelingar anpassade efter individens behov, från milda uppfräschningar till mer intensiva ansiktsbehandlingar för att minska ålderstecken och pigmenteringar.

05.

Red Carpet by Life Long Clinic är vår exklusiva ansiktsbehandling för maximal lyster och en perfekt hudstruktur inför speciella tillfällen som kickoff, fest eller bröllop. Genom en kombination av Oxygenbehandling och kraftfull kemisk peeling ger den omedelbara resultat samt långsiktig förbättring av hudstrukturen, lämplig för alla hudtyper.

06.

PRX-T33 är en innovativ kemisk peeling som verkar hudföryngrande och anti-aging med minimalt synliga negativa effekter direkt efter behandlingen. Den stimulerar hudens kollagenproduktion, minimerar porer, ärr, rynkor och pigmentfläckar, och ger både omedelbara och långsiktiga resultat.

07.

Silkpeel är ett helt unikt banbrytande microdermabrasion system som kombinerar hudslipning med diamanthuvud och vakuum som samlar upp döda hudceller samtidigt som aktiva ämnen slussas ner i huden för att vitalisera. En skonsam och effektiv ansiktsbehandling.

08.

Intraceuticals oxygenbehandling, mer känd som ”Madonna-behandlingen”. Oxygenfacial är den ultimata ”askungen”-behandlingen inför event! Oxygenbehandlingen är väldigt omtyckt, då den ger direkt effekt i form av fukt och lyster. Små torrhetslinjer försvinner och huden blir rejält återfuktad på djupet

09.

Unik kombinations behandling som vi på Life Long Clinic tagit fram. Hollywood combo:n är en ansiktsbehandling där vi jobbar med både Silkpeel och Oxygenbehandlingen, även kallas madonnabehandlingen.

10.

Super C-glow på Life Long Clinic är en unik kombinationsbehandling som kombinerar kemisk peeling med kraftfull C-vitaminampull via TMT Mesoterapi-systemet. Den ger fördelarna med både peeling för cellförnyelse och Mesoterapi för fukt och klarhet.

11.

Mesoterapi är en fuktgivande, hudföryngrande och uppstramande ansiktsbehandling som tillför hyaluronsyra, antioxidanter och vitaminer. Genom elektriska impulser öppnas porerna upp så aktiva ämnen som hyaluronsyra, peptider och antioxidanter kan slussas ner på djupet i huden, utan smärta eller biverkningar.

Vad Väntar Du På...

Boka din tid

Life Long Clinic driver för närvarande två kliniker i Göteborg. En av dem är belägen längs den populära paradgatan Avenyn, medan den andra kliniken är belägen parallellt med Linnégatan.

Life Long Clinic

Vasagatan 58, 411 37, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt

Life Long Clinic - Louise

Nordhemsgatan 52, 413 06, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt