Oxygen Madonna Behandling

Upplev den ultimata Madonna behandlingen med Intraceuticals Oxygenbehandling. Genom en unik kombination av högtryckssyre och näringsrika ingredienser återfår din hud omedelbar lyster, reducerar torrhetslinjer och får en djup återfuktning för en strålande hud.

Life Long Clinic

Oxygen Madonna Behandling i Göteborg

Ice peel goteborg

Vad är Madonna Behandling?

Intraceuticals oxygenbehandling, mer känd som Madonna-behandlingen då sångerskan själv får denna behandlingen innan hon går upp på scen. Oxygenbehandling där ett naturligt komplex med bland annat hög dos av 95% Hyaluronsyra, grönt te, aloe vera, vitaminer och antioxidanter som slussas djupt ner i huden med hjälp av 98% högtryck renat syre.

Behandlingen piggar upp trött hud, reducerar torrhetslinjer, stramar upp huden och ger den en helt ny lyster. Behandlingen är naturlig och passar alla hud typer och har en lugnande effekt på känslig hud och rodnader. Oxygenbehandlingen fyller ut linjer och mättar huden med näring och fukt samtidigt som den syresätter.

Både behandling och maskin är patenterade och FDA-godkända.

Kombinationsbehandlingar

Vi älskar att kombinera Oxygenbehandlingen med andra behandlingar då den passar utmärkt att utföra i kombination med tex kemiskpeeling se vår Redcarpet eller djuprengörande hudslipning se Hollywood combo.

Dessa kombinations behandlingar ger det bästa av två världar då du både får djuprengöring och blir av med den torra hinnan av döda hudceller och orenheter i första steg för att sen mätta huden med lugnande fukt och näringscocktail för att ge huden en rejäl lyster-boost och även lugna en stressad hud. Red carpet och Hollywood Combo är vår egna kombibehandling som vi satt ihop för den som behöver en ordentlig boost med både djuprenöring och lystergivande fuktboost.

icepeel goteborg
lotus spa template services img 3

Efter behandlingen

Efter behandlingen känns huden smidig och har en fantastisk lyster. Effekten av en oxygenbehandling är omedelbar men resultatet blir optimalt efter 1-2 dagar då produkterna har fått verka ordentligt. Du kan direkt välja att applicera smink och bege dig ut på festligheter! Det går bra att återgå till sin vardag som vanligt men vi rekommenderar att helst undvika träning efter behandlingen då vi gärna vill att du låter huden vila och låter den absorbera in all fukt för bäst resultat. Du kan välja mellan att göra en enstaka ”askungebehandling”, med fint och direkt synligt resultat, inför en fest eller tillställning där du önskar en extra boost och lyster eller göra behandlingen i kur på 4-6 gånger med en veckas intervall.

Vanliga frågor och svar om Madonna behandlingen

Behandligen heter egentligen Oxygenbehandling från företaget intraceuticals, men eftersom att världsstjärnan Madonna har gått ut i media med att detta är en av hennes favorit ansiktsbehandlig så har den blivit mer känd som Madonnabehandling

Detta är en väldigt skonsam ansiktsbehandling som vanligtvis passar de flesta hudtyperna och går därför att göra året om då huden inte blit ljuskänslig efter behandlingen.

För optimala resultat rekommenderas en kur på 4-6 behandlingar med en veckas intervall. Enstaka behandlingar kan också utföras inför speciella tillfällen för att ge huden en extra boost och lyster. Madonna behandligen är därför väldigt eftertraktad att göra innan ett bröllop.

Vad Väntar Du På...

Boka din tid

Life Long Clinic driver för närvarande två kliniker i Göteborg. En av dem är belägen längs den populära paradgatan Avenyn, medan den andra kliniken är belägen parallellt med Linnégatan.

Life Long Clinic

Vasagatan 58, 411 37, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt

Life Long Clinic - Louise

Nordhemsgatan 52, 413 06, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt