Kroppsbehandling Göteborg

Vi erbjuder ett brett utbud av avancerade kroppsbehandlingar med den senaste tekniken välden har att erbjuda. Våra auktoriserade hudterapeuter erbjuder gedigen kunskap inom avancerad hudvård och har över 25 års erfarenhet.

01.

LPG är en populär lymfdränage behandling med många användningsområden, inklusive att minska svullnad, förbättra celluliter och lindra muskel- och ledvärk. En unik patenterad teknologi med bevisad effekt utan smärta eller återhämtningstid. 

02.

Denna behandling stimulerar kollagenproduktionen, stärker muskelvävnaden och förbättrar blodcirkulationen, vilket resulterar i jämnare hud, uppstramning och minskad fettvolym. Med användning av två olika handstycken, behandlas området med vibrationer och stötvågor för att ge effektiv behandling mot celluliter.

03.

TriActive är en icke-kirurgisk cellulitbehandling som använder lågenergidiodlaser och mekanisk massage för att förbättra blodcirkulationen och strama upp huden. TriActive+ är en liknande enhet med fem handstycken, inklusive laser-, ultraljuds- och radiofrekvenstekniker, godkänd av FDA och effektiv för hudföryngring och cellulitreducering.

04.

Som en ansiktsbehandling men för din rygg! Ibland behöver ryggen en djuprengörande genomgång för att få bort döda hudceller och orenheter som lätt täpper igen porerna.

05.

Ett vax stryks över huden där håren som skall avlägsnas växer. Hela hårstrået från hårsäcken rycks ut. Alla hår som är tillräckligt långa följer med. Huden blir slät och hårfri direkt med en effekt som vara i 4-6 veckor

Kroppsbehandlingar hos Life Long Clinic

lotus spa template services img 1

Luxury Spa

Pretium dolor donec diam accumsan vitae, non lorem pharetra scelerisque arcu neque, semper amet malesuada feugiat tincidunt lectus dignissim senectus proin enim purus commodo pellentesque ultricies non mauris nisl.

Starting From $75
Vad Väntar Du På...

Boka din tid

Life Long Clinic driver för närvarande två kliniker i Göteborg. En av dem är belägen längs den populära paradgatan Avenyn, medan den andra kliniken är belägen parallellt med Linnégatan.

Life Long Clinic

Vasagatan 58, 411 37, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt

Life Long Clinic - Louise

Nordhemsgatan 52, 413 06, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt