Ryggbehandling Göteborg

En ryggbehandling är som en ansiktsbehandling fast för din rygg.

Life Long Clinic

Ryggbehandling i Göteborg

Som en ansiktsbehandling men för din rygg! Ibland behöver ryggen en djuprengörande genomgång för att få bort döda hudceller och orenheter som lätt täpper igen porerna.

LPG behandling goteborg

Vad är en ryggbehandling?

Vi inleder proceduren genom att rengöra huden noggrant med en skonsam rengöringsprodukt för att avlägsna smuts och orenheter. Därefter genomförs en exfoliering för att avlägsna döda hudceller och främja cellförnyelsen. För att optimera effekten kommer vi att använda en borstapplikator för att göra en peeling, följt av ångbehandling för att öppna upp porerna och underlätta för avlägsnande av pormaskar. Efter detta appliceras en lermask för att lugna huden och minska överskott av talg. Slutligen avslutas behandlingen med applicering av fuktgivande kräm för att återfukta och skydda huden.

Efter Ryggbehandlingen

Efter behandlingen är det bäst att fortsätta dagen som vanligt, undvikande aktiviteter såsom träning, bastu och solning de närmsta 24 timmarna för att låta huden återhämta sig ordentligt. Det är också rekommenderat att undvika att applicera några nya produkter eller behandlingar på huden under denna period för att undvika eventuell irritation eller överbelastning. Istället kan du fortsätta din dagliga hudvårdsrutin med milda produkter som passar din hudtyp. . Att ge huden denna viloperiod efter behandlingen kommer att bidra till att upprätthålla dess hälsa och förlänga resultaten av behandlingen.

LPG Behandling
Vad Väntar Du På...

Boka din tid

Life Long Clinic driver för närvarande två kliniker i Göteborg. En av dem är belägen längs den populära paradgatan Avenyn, medan den andra kliniken är belägen parallellt med Linnégatan.

Life Long Clinic

Vasagatan 58, 411 37, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt

Life Long Clinic - Louise

Nordhemsgatan 52, 413 06, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt