Hälsoanalyser Göteborg

Vi erbjuder ett brett utbud av avancerade hälsoanalyser. Våra auktoriserade terapeuter erbjuder gedigen kunskap inom hälsa

01.

Irisdiagnostik är en medicinsk vetenskap som använder observation av ögonen för att dra slutsatser om hälsotillstånd och näringsbrister. Genom att analysera iris kan man avslöja kroppens svagheter, näringsobalanser och benägenhet för sjukdomar, vilket möjliggör förebyggande insatser och förbättring av hälsostatusen.

02.

Mikroskopisk levande blodanalys innebär att man tar ett par droppar blod från klientens finger och undersöker det i mikroskopet, där klienten kan se sitt eget blod på en stor skärm. Genom mörkfältsteknologi kan man analysera cellernas storlek, aktivitet, olika ämnen i blodplasman samt identifiera näringsbrister, skador av fria radikaler och andra hälsofaktorer.

03.

Muscle neuroscan är en diagnostisk apparat för att mäta muskeltrötthet och muskulär smärta, en teknologi som ursprungligen är utvecklat av en NASA-utbildad expert. 

04.

Ultraljudsundersökning använder högfrekventa ljudvågor för att skapa realtidsbilder av kroppens inre utan att använda joniserande strålning. Det är smärtfritt och hjälper till att bedöma skador, följa läkningsprocessen, och lokalisera problemområden för precisionsbehandlingar såsom Stötvågsbehandling eller Laserbehandling.

05.

Blodanalyser

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate

06.

Medicinsk Termografi är en säker och biverkningsfri metod som visualiserar förändringar i yttemperaturer och används för att analysera obalanser i kroppen, mjukdelsskador, inflammationer och blockeringar. Genom regelbundna undersökningar kan problem upptäckas tidigt för att förebygga allvarliga sjukdomar, och det kan även vara ett komplement till traditionell bröstscreening för kvinnor

Vad Väntar Du På...

Boka din tid

Life Long Clinic driver för närvarande två kliniker i Göteborg. En av dem är belägen längs den populära paradgatan Avenyn, medan den andra kliniken är belägen parallellt med Linnégatan.

Life Long Clinic

Vasagatan 58, 411 37, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt

Life Long Clinic - Louise

Nordhemsgatan 52, 413 06, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt