Friskvård och hälsa Göteborg

Det som skiljer Life Long Cinic från andra kliniker är att vi arbetar med koncept, det vill säga, vi skräddarsyr helt enkelt din behandling så att du kan få det bästa resultatet. För oss är bara det bästa bra nog.

Have a Look at Our

Allt inom hälsa på ett och samma ställe

Varför gå runt och ha ont i onödan när du kan göra något åt saken!

löparknä_knäsmärta_meniskskada_knä_knäskada

Kiropraktik / Osteopati, Medicinsk laser och  Stötvågsbehandling är bara några få exempel på alla olika behandling vi utför på våra kliniker i Göteborg. 

Alla människor är unika och av erfarenhet vet vi att en specifik behandling inte fungerar på alla, därför jobbar vi alltid med ett behandlingskoncept där vi anpassar och ”skräddarsyr” varje behandling till våra klienter så ett bättre resultat kan uppnås. klicka nedan på länken för att läsa mer om vilka frikvårdbehandlingar vi har att erbjuda.

Ibland kan det vara svårt att veta vart problemet sitter som man vill behandla. Vi erbjuder därför många olika hälsoanalyser för att hjälpa dig hitta grundproblemet eller om du bara vill ha en bättre insikt på din hälsa.

Blodanalys mikroskopisk halsoundersokning friskvard halsoanalys goteborg
kosttillskott_Life_Long_Clinic_goteborg

Kosttillskott

Vi erbjuder ett brett sortiment av kosttillskott på vår klinik intill Linnégatan. Där kan du även få personlig kostrådgivning som passar just dig och dina ändamål.

Vi erbjuder även ett mindre sortiment på vår webshopp.

Vad Väntar Du På...

Boka din tid

Life Long Clinic driver för närvarande två kliniker i Göteborg. En av dem är belägen längs den populära paradgatan Avenyn, medan den andra kliniken är belägen parallellt med Linnégatan.

Life Long Clinic

Vasagatan 58, 411 37, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt

Life Long Clinic - Louise

Nordhemsgatan 52, 413 06, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt