Friskvårsbehandling Göteborg

Vi erbjuder ett brett utbud av avancerade friskvårdsbehandlingar. Våra auktoriserade terapeuter erbjuder gedigen kunskap inom avancerad friskvård och har över 30 års erfarenhet.

01.

Stötvågsbehandling, även känd som extracorporeal shockwave therapy (ESWT), är en effektiv metod för att minska eller eliminera smärta och besvär i muskler, senor och senfästen genom att stimulera kroppens naturliga läkningsprocesser. Behandlingen leder till ökad blodcirkulation, minskning av fibrös vävnad och ökad cellmetabolisk aktivitet.

02.

kombination av Kiropraktik och Osteopati, där både manuell och högteknologisk utrustning används för att uppnå uppnå normal funktion i ryggraden

03.

Life Long Clinic är ledande inom laserbehandling och erbjuder bland annat den sofistikerade Hiro TT-lasern som är välkänd för sina effektiva och säkra resultat. Laserbehandling stimulerar cellernas energi, minskar inflammation och ökar blodtillförseln för att påskynda läkningsprocessen. Omedelbara och vetenskapligt bevisade resultat för behandlingar mot smärta.

04.

Frekvensmedicin utförs med databaserade instrument för att mäta och korrigera energetiska obalanser i kroppen. Behandlingen kan lindra, korrigera och förbättra välmåendet för klienten, samtidigt som den kan behandla och förebygga ett brett spektrum av problem, från stress och energibrist till muskel- och ledvärk, hormonobalanser och psykiska besvär.

05.

Biopati Homeopati är en form av biologisk medicin som använder naturliga metoder, såsom Kinesiologi, för att stödja kroppens egen läkningsprocess och självhelande funktioner. Det omfattar olika behandlingsmetoder, inklusive ört- och näringsmedicin, homeopati och reflexologi, med målet att återställa kroppens balans och friskhet.

06.

Akupunktur är en medicinsk behandlingsmetod där tunna nålar placeras på specifika punkter triggerpunkter / meridianer på kroppen för att stimulera nervsystemet och främja kroppens naturliga läkningsprocess.

07.

Frekvensmedicinsk Lymfdränage är en mekanisk bindvävsmassage som ökar lymf- och blodcirkulationen för att effektivt avlägsna toxiner och slaggprodukter från kroppen, vilket minskar svullnader och ger ny energi

08.

Ultraljudsbehandling har en rensande effekt på kroppen genom att avlägsna inflammationsämnen och främja läkande blodcirkulation. Ultraljud är effektivt för smärtlindring, reducering av inflammationer och svullnader, särskilt i områden med små muskler som händer och fötter.

09.

Effektiv behandling för årstidsbunden depression eller Seasonal Affective Disorder, SAD, som är ett mer vanligare namn 

10.

Individuell coaching är en metod för personlig utveckling som fokuserar på att uppnå mål och finna varaktiga lösningar genom vägledning och reflektion. 

11.

Magnetterapi är en fysikalisk behandling med lågintensiva magnetfält som genereras av apparatur som Easy Qs, vilket har djupgående effekter på vävnader och utan smärta eller biverkningar. 

12.

Monocrom färgat ljus är ett ergonomiskt alternativ för läsning som strålar ut ojämnt grönt ljus för att underlätta läsningen och minska ögonrörelser. Används bland annat för att behanlda ”visuell dyslexi”.

Have a Look at Our

Massage therapy center

You deserve better than a rushed massage by a rookie therapist in a place that makes you feel more stressed.

lotus spa template services img 1

Luxury Spa

Pretium dolor donec diam accumsan vitae, non lorem pharetra scelerisque arcu neque, semper amet malesuada feugiat tincidunt lectus dignissim senectus proin enim purus commodo pellentesque ultricies non mauris nisl.

Starting From $75
Vad Väntar Du På...

Boka din tid

Life Long Clinic driver för närvarande två kliniker i Göteborg. En av dem är belägen längs den populära paradgatan Avenyn, medan den andra kliniken är belägen parallellt med Linnégatan.

Life Long Clinic

Vasagatan 58, 411 37, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt

Life Long Clinic - Louise

Nordhemsgatan 52, 413 06, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt