Individuell Coaching i Göteborg

Individuell coaching  även kallad livscoaching hjälper till med att frigöra en individs fulla potential för att kunna nå de mål och det liv som önskas.

Life Long Clinic

Individuell Coaching i Göteborg

Ryggskott ischias stelhet goteborg

Vad är Individuell Coaching?

Coaching är ett sätt att förstärka personlig utveckling med fokus på den positiva och framgångsrika människan som finns inuti dig. Det är även ett effektivt och kraftfullt verktyg för att vägleda människor att uppnå sina mål och därmed finna varaktiga lösningar istället för tillfälliga ursäkter, coaching lär dig hur du börjar utveckla dig själv inifrån.

Vanliga frågor att söka coaching för:

  • Hur kan jag hantera min tid bättre för att uppnå allt jag vill i livet?
  • Hur tar jag min karriär till nästa nivå?
  • Hur kan jag minska stressen i mitt jobb eller mitt liv?
  • Hur kan jag uppnå en bättre balans mellan mitt arbetsliv och familjeliv?
  • Vilka egenskaper behöver jag förbättra för att kunna växa och utvecklas vidare?
  • Hur kan jag bli en bättre ledare?

Gyllene relger

Grundläggande principer för framgångsrik individuell coaching:

  • Tystnadsplikt och pålitlighet är avgörande.

  • För att coaching ska vara framgångsrik måste alla aspekter av en fråga diskuteras, även de som kan vara svåra att prata om. Att ha en helhetsbild är viktigt för att fatta rätt beslut. Kom ihåg att även om vi bara kan se halva månen ibland, är den fortfarande rund.

  • Under en session kan det hända att personliga problem eller privat information diskuteras. Detta behandlas självklart med fullständig konfidentialitet.

Lösningen finns vanligtvis redan hos dig

Det kanske låter konstigt, men svaret till din fråga har du redan, du vet bara inte om det än. Coachens uppgift är att ställa de rätta frågorna för att hjälpa dig dra de rätta slutsatserna. Detta är ett mycket kraftfullt sätt att hjälpa människor utvecklas. Genom att du, med coachens vägledning, själv kan hitta lösningen utvecklas du som person snabbare. Naturligtvis kan coachen ge användbara råd och förslag, men de bästa svaren brukar komma från dig.

Individuell coaching till företag och privatpersoner

Vi på Life Long Clinic erbjuder individuell coachning för privatpersoner men likaså för företag såsom personalgrupper, chefer eller anställda.

Osteopati kiropraktik goteborg
Vad Väntar Du På...

Boka din tid

Life Long Clinic driver för närvarande två kliniker i Göteborg. En av dem är belägen längs den populära paradgatan Avenyn, medan den andra kliniken är belägen parallellt med Linnégatan.

Life Long Clinic

Vasagatan 58, 411 37, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt

Life Long Clinic - Louise

Nordhemsgatan 52, 413 06, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt