Skönhetsbehandling Göteborg

Vi erbjuder ett brett utbud av avancerade skönhetsbehandlingar och produkter. Våra auktoriserade hudterapeuter erbjuder gedigen kunskap inom avancerad hudvård och har över 25 års erfarenhet.

01.

CryoPen är en effektiv frysbehandling som tar bort oönskade hudförändringar och pigmenteringar. CryoPen arbetar med kyla för att effektivt och snabbt reducera godartade förändringar utan att skada frisk vävnad. Utväxter och åldersvårtor i ansikte eller överkropp kommer gärna med åldern. Genom en snabb och kontrollerad frysprocess kan vi effektivt ta bort eller reducera dessa oprydande fibrom och skintags

02.

Varför inte förstärka dina naturliga bryn och fransar? Piffa till din look med lite extra flirtiga fransar och välformade ögonbryn. Vi erbjuder alltifrån klassisk färgning av fransar och ögonbryn till moderna behandlingar så som Lashlift och Browlift med vårdande keratin.

03.

Vi erbjuder klassisk färgning av fransar och ögonbryn samt formning av bryn pincett.

04.

Två unika teknologier i en och samma behandling,VÄRME & KYLA I HARMONI. Kemisk Peeling + Cryoterapi ICE PEEL är ansiktsbehandlingen som erbjuder djupverkande stimulering för ökad fukt, fyllighet och fasthet.

05.

LPG lift är en icke-kirurgisk bindvävsmassageteknik som lyfter och jämnar ut huden samtidigt som den förbättrar cirkulationen och behandlar fina rynkor. Med olika program och intensitetsnivåer kan behandlingen anpassas för din specifika hudtyp och dina önskemål.

06.

klicka här för att läsa mer om vårt stora urval av olika ansiktsbehandlingar.

lotus spa template services img 1

Skönhetsbehandling i Göteborg

Life Long Clinic är din skönhetsklinik som ligger intill Avenyn i Göteborg. Här hittar du expertis och erfarenhet samt den senaste teknologin för att se till att din behandling utförs på bästa sätt!

Läs mer om om våra unika och resultatsbaserade kropps- och ansiktsbehandlingar på läkarna nedan

Vad Väntar Du På...

Boka din tid

Life Long Clinic driver för närvarande två kliniker i Göteborg. En av dem är belägen längs den populära paradgatan Avenyn, medan den andra kliniken är belägen parallellt med Linnégatan.

Life Long Clinic

Vasagatan 58, 411 37, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt

Life Long Clinic - Louise

Nordhemsgatan 52, 413 06, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt