LPG Face

LPG Face Endermolift – Naturligt ansiktslyft utan kirurgi, injektioner och risker. En skön bindvävsmassage som tajtar till huden i ansiktet.

Life Long Clinic

LPG Face i Göteborg

Ice peel goteborg

Vad är LPG face?

Patenterad och naturlig behandling som stramar upp huden stimulerar elastin- och kollagenproduktionen, ökar blodcirkulation och hjälper lymfan att göra sig av med allt slagg.

LPG Face är en icke-kirurgisk mekanisk djup bindvävs-massageteknik som genom djupgående stimulerande bindvävsmassage lyfter och jämnar ut din hy och tar fram ansiktets konturer.

LPG Face är en den enda tekniken av sitt slag i världen med dokumenterade studier och vetenskapliga bevis. LPG Face behandlar och reparerar din hud på djupet som ett träningspass för huden. Redan första behandlingen ger synligt resultat som spänst och lyster – helt utan injektioner eller operation. Behandlingen är skönt avkopplande och mycket behaglig.

Cirkulationen förbättras och behandlingen rekommenderas även för behandling av fina rynkor. Olika program och intensitetsnivåer i massagen gör att det går att special anpassa behandlingen för just din hudtyp, koncentrerad till ögonpartiet, längs ansiktets konturer, hals/dekolletage eller för att strama upp s.k ”hamsterkinder”. Vi anpassar varje behandling efter din hud och dina önskemål!
Behandlingen passar alla hudtyper och alla åldrar även den allra känsligaste huden och likaså mogen hud som ung hud som vill hålla igång och stimulera huden.

Vad kan man få för resultat efter LPG Face kur?

Vår LPG-teknik stramar inte bara upp huden utan lyfter också fram dina ansiktskonturer på ett sätt som är helt utan kirurgiska ingrepp eller riskfyllda injektioner. Genom att stimulera elastin- och kollagenproduktionen, förbättra blodcirkulationen och hjälpa lymfsystemet att rensa ut slaggprodukter, återfår din hud sin ungdomliga lyster och spänst.

Redan efter den första behandlingen kommer du att märka en synlig förbättring i hudens konsistens och utseende. Med varje påföljande session blir resultaten ännu mer imponerande, med en jämnare hudton, reducerade fina linjer och en märkbar minskning av svullnader och puffighet.

icepeel goteborg
lotus spa template services img 3

Långvariga resultat

För ett varaktigt resultat rekommenderas en kur om 10-14 gånger. Under kuren gör man behandlingen 2 gånger i veckan. Därefter för att underhålla men även för att förbättra resultaten, räcker det med endast 1-2 behandlingar i månaden.
Ansiktsbehandlingen förebygger hudens åldringstecken och stimulerar uppbyggnaden av huden, lyfter, slätar ut och tar fram ansiktets konturer. Linjer och rynkor reduceras och hudens fasthet öka

Vanliga frågor och svar om LPG Face

Nej, LPG-behandlingar är vanligtvis inte smärtsamma. Många kunder upplever behandlingen som avkopplande och behaglig. Det kan finnas en känsla av lätt dragning eller undertryck under behandlingen, men det ska inte vara obehagligt.

Behandlingarna är säkra och effektiva med minimala biverkningar. En mild rodnad kan förekomma direkt efter behandlingen, men detta avtar vanligtvis snabbt. Vissa kunder kan uppleva ökad urinering efter behandlingen på grund av ökad lymfcirkulation.

Behandlingen för ansiktet kan användas för att behandla olika områden, inklusive kinder, käklinje, hals, dekolletage och ögonområdet. Behandlingen kan givetis anpassas för att rikta in sig på specifika problemområden eller för att ge en helhetsförbättring av hudens utseende.

Efter en LPG-kur kan du förvänta dig en förbättring av hudens spänst, en jämnare hudton, reducerade fina linjer och minskad svullnad och puffighet. Behandlingen ger också en lyftande effekt som definierar ansiktskonturerna.

Vad Väntar Du På...

Boka din tid

Life Long Clinic driver för närvarande två kliniker i Göteborg. En av dem är belägen längs den populära paradgatan Avenyn, medan den andra kliniken är belägen parallellt med Linnégatan.

Life Long Clinic

Vasagatan 58, 411 37, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt

Life Long Clinic - Louise

Nordhemsgatan 52, 413 06, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt