LPG Behandling Göteborg

LPG är en populär behandling med många användningsområden, som att minska celluliter, lymfdränage och lindra muskel- och ledvärk.

Life Long Clinic

LPG Behandling i Göteborg

LPG behandling goteborg

Vad är en LPG behandling?

LPG är en unik och patenterad massagemetod baserad på mekanisk bindvävsmassage och lymfdränage. Med LPG behandlingar ökar cirkulationen och vätskeflödet i det behandlade området, vilket resulterar i frigöring av slaggprodukter, mjukgörande av bindväv, minskning av celluliter och återställande av elasticitet i huden.

LPG:s Endermologie-teknologi involverar en mekanisk process som stimulerar och separerar vävnadslager och aktiverar kroppens egna system för att eliminera lagrat fett. Minska celluliter och forma kroppen Lipomassage är en exceptionell djup bindvävsmassage. Behandlingen minskar även celluliter och andra ojämnheter och ger en jämnare och förbättrad hud. Mer elastisk hud och strålande fettmassage stimulerar kollagen- och elastinbildningen och främjar celltillväxt.

Behandlingen aktiverar också effektivt cirkulationen och lymfan för att rena kroppen från avfall.

Lymfdränag med LPG behandling

Under ett dygn filtrerar kapillärerna i hela kroppen (minus njurarna) omkring 4 liter mer vätska än vad som absorberas. Lymfsystemet tar hand om detta vätskeöverskott (lymfan) och transporterar det tillbaka till cirkulationssystemet. Detta kallas lymfdränage.

Blodet cirkulerar i kroppen tack vare hjärtats kontraktionsförmåga som pumpar ut blodet i kroppen. Lymfsystemet har inget hjärta som pumpar, cirkulation av lymfan uppstår vid kontraktion av skelettmuskulaturen och på så vis kan lymfdränering uppstå.

Frekvensmedicinskt lymfdränage är en form av mekanisk djup bindvävsmassage som sätter igång lymfcirkulationen och även ökar blodcirkulationen i kroppen vilket medför att toxiner, slaggprodukter och överflödig vätska lättare kan föras ut ur kroppen. Detta medför att svullnader i kroppen, ödem, minskar och kroppen får ny energi.

Cirkulationen i kroppen ökar och på så vis öppnas blod- och lymfkärl upp i hud och underhudsfettet vilket gör att slaggprodukter snabbt dräneras ut och försvinner. Detta i sin tur leder även till ett förbättrat immunförsvar.

LPG Behandling
kroppsbehandling

Hur ser en LPG behandling ut?

Det första du gör är att klä dig i en kroppsstrumpa. Detta enkla steg minskar friktionen för behandlingsmunstycket och gör att det glider smidigt över huden. Kroppsstrumpan fungerar också som ett skydd mot ”sugmärken” som kan uppstå under behandlingen.

De flesta upplever behandlingen som behaglig, men vi är alla olika och har olika smärttrösklar. Som tur är kan du enkelt justera maskinens styrka för att undvika obehag.

Vanliga frågor och svar om LPG behandling

Nej, LPG-behandlingar är vanligtvis inte smärtsamma. Många kunder upplever behandlingen som avkopplande och behaglig, vissa sover till och med under behandlingen. Det kan finnas en känsla av lätt dragning eller undertryck under behandlingen, men det ska inte vara obehagligt.

Behandlingarna är säkra och effektiva med minimala biverkningar. En mild rodnad kan förekomma direkt efter behandlingen, men detta avtar vanligtvis snabbt. Vissa kunder kan uppleva ökad urinering efter behandlingen på grund av ökad lymfcirkulation.

Vanligtvis behandlas hela kroppen vid ett tillfälle (exklustivt ansiktet), både fram och baksidan. Givetvis kan man fokusera lite extra på problemområden.

Man kan även behandla ansiktet med med denna metoden, det kan du läsa mer om här

En behandling vara i 60min. Då är det även inräknat att man ska hinna byta om till och från kroppsstrumpan man måste ha på sig vid varje behandling.

Rekommenderas som kur på alltifrån tolv till tjugo gånger beroende på kropp till kropp, livsstil osv.

Vad Väntar Du På...

Boka din tid

Life Long Clinic driver för närvarande två kliniker i Göteborg. En av dem är belägen längs den populära paradgatan Avenyn, medan den andra kliniken är belägen parallellt med Linnégatan.

Life Long Clinic

Vasagatan 58, 411 37, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt

Life Long Clinic - Louise

Nordhemsgatan 52, 413 06, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt