Lashlift & Browlift

LashLift ger en permanent böjning och färgning till dina naturliga ögonfransar för en öppen och pigg blick, medan BrowLift ger fyllighet, form och kontroll till dina ögonbryn genom att styra och forma brynstråna för en definierad och välvårdad look

Life Long Clinic

Lashlift & Browlift i Göteborg

LPG behandling goteborg

Vad är LashLift?

LashLift är en fantastisk behandling för att ge dina naturliga ögonfransar en permanent böjning. Genom användning av skonsamma permanentvätskor anpassade för ögonfransar, lyfts och böjs dina fransar upp på spolar för att skapa en vacker och naturlig kurva.

Hur fungerar behandlingen?

Dina ögonfransar behandlas noggrant med permanentvätska och neutraliseringsvätska för att uppnå det önskade lyftet från roten. Effekten är fylligare, längre och mer definierade fransar som öppnar upp ögat och ger en piggare blick. Behandlingen är en smärtfri och avkopplande behandling där du blir omhändertagen och nerbäddad för en skön upplevelse.

Att tänka på före behandlingen

För att säkerställa bästa resultat rekommenderas det att undvika användning av vattenfast mascara 48 timmar innan behandlingen. Kvaliteten och längden på dina egna fransar påverkar resultatet av behandlingen, så om du har korta fransar kan det vara fördelaktigt att använda ett fransserum under en tid före din LashLift-behandling för att få dem längre vilket kommer ge dig ett mycket finare resultat

Vad är Browlift?

Brow Lift, även känt som brow lamination, är en revolutionerande behandling som ger dina ögonbryn en permanent förvandling. Med hjälp av lim och permanentvätskor styrs och formas dina brynstrån för att skapa fylliga, välformade och välvårdade bryn som håller sig på plats under lång tid.

Fördelar med Browlift

Bredare Bryn: Om du har glest med strån kan BrowLift hjälpa till att fylla ut brynen genom att borsta stråna åt olika håll för att undvika att de ligger ihop eller över varandra.

Välformade Bryn: För de med brynstrån som inte ligger åt det önskade hållet, kan Brow Lift ge den önskade formen genom att styra stråna i rätt riktning, speciellt i framkanten där stråna ofta ligger åt sidan.

Bryn som Håller sig på Plats: Med Brow Lift får du välkammade bryn som håller sig snyggt på plats hela dagen, även för de med bångstyriga brynstrån.

Hur länge håller resultatet?

Resultatet av BrowLift varar vanligtvis mellan 5-7 veckor, beroende på din brynkvalitet och växtfas. Behandlingen inkluderar också en keratinbehandling och färgning av brynen för att förstärka effekten och ge dina bryn en snygg och definierad look.

Efter behandlingen är det viktigt att undvika vatten de första 24 timmarna för att säkerställa bästa resultat och långvarig effekt av Brow Lift.

LPG Behandling
Vad Väntar Du På...

Boka din tid

Life Long Clinic driver för närvarande två kliniker i Göteborg. En av dem är belägen längs den populära paradgatan Avenyn, medan den andra kliniken är belägen parallellt med Linnégatan.

Life Long Clinic

Vasagatan 58, 411 37, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt

Life Long Clinic - Louise

Nordhemsgatan 52, 413 06, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt