CryoPen / FreezPen Göteborg

CryoPen / FreezPen är en effektiv frysbehandling som tar bort oönskade hudförändringar och pigmenteringar så som leverfläckar, skintags, etc.

Life Long Clinic

CryoPen / FreezPen i Göteborg

Cryopen freezpen goteborg

Hur fungerar CryoPen?

Under behandlingen fryser vi området med en frysstråle av dikväveoxid (lustgas) som dödar cellerna. Efter 1-3 dagar bildas en sårskorpa som sen ska sitta kvar i 1-2 veckor. När skorpan faller av försvinner eller minskar hudfläcken. När skorpan ramlat av blir det kvar en rosa eller pigmenterad fläck. I vissa fall återgår fläcken till normal hudfärg men i vissa fall kan det bli kvar en vit eller pigmenterad fläck.

Ta det första steget mot en hudföryngring med Cryopen genom att boka din kostnadsfria hudkonsultation hos oss. Vi strävar efter att skräddarsy varje behandlingsplan för att passa dina unika behov och mål. Observera att vi inte utför behandlingar på intima områden. Kontakta oss idag för att ta reda på mer eller för att boka din CryoPen-behandling i Göteborg!

Vad behandlas med CryoPen?

CryoPen arbetar med kyla för att effektivt och snabbt reducera godartade förändringar utan att skada frisk vävnad.

Utväxter och åldersvårtor i ansikte eller överkropp kommer gärna med åldern. Genom en snabb och kontrollerad frysprocess kan vi effektivt ta bort eller reducera dessa oprydande fibrom och skintags

CryoPen/FreezePen för att ta bort fibrom och skintags
CryoPen är en enkel frysbehandling som avlägsnar olika benigna (godartade) hudförändringar och skönhetsfläckar. Denna metod använder vi för att ta bort dessa:

  • mindre plattare åldersvårtor, max 3-4 mm i diameter (ej virusvårtor)
    körsbärsangiom
  • Pigmenteringar
  • Leverfläckar
  • fibrom
  • skintags

Vi kan med Cryopen/Freezepen hjälpa dig att ta bort godartade förändringar som du önskar ta bort av rent kosmetiska skäl. Du måste först fått dem bedömda av din läkare. Vi rekommenderar generellt 1-3 behandlingar.

Maskinerna i denna behandling är FDA-godkända, den kvalitetsutmärkelse som anses vara marknadens mest svåraste att få. Våra maskiner är även CE-certifierade, en märkning som främst används inom EU för kvalitetssäkring.

LPG Behandling
lotus spa template services img 3

Efter Behandlingen

Vanliga biverkningar är rodnad och svullnad och ibland blir det en blåsa på det behandlade området. Var försiktig med det behandlade området och utsätt inte området för sol. Pilla inte bort skorpan, den faller av själv.

Beroende på hudfläckens storlek samt din läkningsförmåga så är det färdigläkt på ca 4-6 veckor. Välkommen att boka tid för kostnadsfri konsultation.

Vanliga frågor och svar

Vi kan behandla en mängd olika hudåkommor, inklusive leverfläckar, hudflikar (skintags), fibrom, hemangiom (jordgubbsmärken), pigmentfläckar och seborroisk keratos. Vi betonar vikten av att endast behandla godartade hudförändringar. Vid osäkerhet rekommenderar vi att du först kontaktar en läkare för en professionell bedömning innan du bokar din Cryopen-behandling.

 Behandlingen i sig vara bara i några sekunder och brukar inte kännas speciellt mycket. De flesta kunderna upplever bara lite stickningar på det behandlade området.

Vanligtvis brukar det gå bra att behandla ett godartat födelsemärke men det beror väldigt mycket på hur den ser ut. Vi erbjuder därför alltid en konstnadsfri konsultation där du bokar en tid med våra duktia hudterapeuter som kan utvärdera problemområdet innan en eventuell behandling.

Vad Väntar Du På...

Boka din tid

Life Long Clinic driver för närvarande två kliniker i Göteborg. En av dem är belägen längs den populära paradgatan Avenyn, medan den andra kliniken är belägen parallellt med Linnégatan.

Life Long Clinic

Vasagatan 58, 411 37, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt

Life Long Clinic - Louise

Nordhemsgatan 52, 413 06, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt