ICE PEEL Göteborg

ICE PEEL är behandlingen som erbjuder djupverkande stimulering för ökad fukt, fyllighet och fasthet.
Två unika teknologier i en och samma behandling,VÄRME & KYLA I HARMONI. Kemisk Peeling + Cryoterapi

Life Long Clinic

ICE PEEL i Göteborg

Ice peel goteborg

Vad är ICE PEEL?

ICE PEEL är en avancerad och exklusiv behandling med omedelbar effekt. Behandlingen är en ”Quick Fix” som kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi i samma behandling.
En multifunktionell behandling för alla hudtyper, ICE PEEL är en exklusiv behandling som kombinerar väldokumenterade teknologier. En unik behandling utan obehag och som levererar resultat redan efter första behandlingen.

  • Avancerad behandling i 2 steg med omedelbar effekt
  • Kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi
  • Ger lyster och vitalitet
  • För alla hudtyper
ICE PEEL kan utföras som kur eller enstaka behandling.

Hur går ICE PEEL behandling till?

Behandlingen består av två steg, det första steget är en kemisk peeling och det andra steget är Cryoterapi

Steg 1: Kemisk peeling

Första momentet är en Kemisk Peeling som utförs med Mandelsyra (40%, pH 2,02) som exfolierar döda hudceller för omedelbar lyster. Stimulerar kollagen, elastin och hudens egna naturliga fukt, hyaluronsyrafunktion (NMF),talg löses upp för djuprengörande effekt. Behandlingen stimulerar fasthetsfibrer för fasthet och den naturliga fukten (Natural Moisturizing Factor) för ökad fukt. Huden får utjämnad struktur och uppstramad lifting effekt.

Steg 2: Cryoterapi

Behandlingens andra moment består av Cryoterapi som utförs med Liquid Ice, IceMask, som stärker kollagen och ger omedelbar uppstramande effekt. Huden mjukgörs och återfuktas med upp till 500%. Rynkor och linjer reduceras, mörka ringar och rodnader motverkas

icepeel goteborg
lotus spa template services img 3

Efter behandlingen

Efter behandlingen känns huden fräsch och man kan fortsätta sin dag som vanligt. Vi rekommenderar dock att alltid ha SPF och helst undvika träning,sol, bad etc samma dag.

Efter behandlingen får du ett hemmavård serum som du ska applicera varje kväll på rengjord hud innan din nattcreme för att få full effekt av behandlingen. Behandlingsserumet ska användas upp inom en vecka från att behandlingen är gjord.

Behandlingen går att göra som Enskild behandling eller kur 4-6 behandlingar med behandlingsintervall: ca 7 dagar. Kur vid mer långtids- och djupverkande effekt och som enstaka behandling vid behov av snabb uppfräschning.

Vanliga frågor och svar om ICE PEEL

Ansiktsbehandlingen är lämplig för alla hudtyper, inklusive normal hud, fet hud, torr hud och kombinationshud. Den kan hjälpa till att behandla och förbättra olika hudproblem, såsom åldrande hud, torrhet, fina linjer, ojämn hudton och orenheter. Eftersom behandlingen kombinerar både kemisk peeling och cryoterapi, kan den anpassas för att möta dina behov och hudtillstånd. Det är dock alltid bäst att rådgöra med en våra duktiga hudterapeuter ifall du är osäker

Under en behandling kan du förvänta dig en behaglig upplevelse med mild värme och kyla. Efter behandlingen kan huden kännas fräsch och återfuktad, och du kan återgå till dina vanliga aktiviteter. Det rekommenderas att undvika solen och ansträngande träning samma dag som behandlingen.

Skillnaden mellan denna och andra ansiktsbehandlingar ligger i dess unika kombination av kemisk peeling och cryoterapi. Denna kombination ger en djupverkande effekt som ger omedelbara resultat med ökad fuktighet, fasthet och lyster för huden.

Vad Väntar Du På...

Boka din tid

Life Long Clinic driver för närvarande två kliniker i Göteborg. En av dem är belägen längs den populära paradgatan Avenyn, medan den andra kliniken är belägen parallellt med Linnégatan.

Life Long Clinic

Vasagatan 58, 411 37, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt

Life Long Clinic - Louise

Nordhemsgatan 52, 413 06, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt