Monocrom Färgterapi Göteborg

Monocrom läspulpet för dyslektiker

Life Long Clinic

Monocrom Färgterapi i Göteborg

Ryggskott ischias stelhet goteborg

Vad är Monocrom färgat ljus?

Ögat skiftar sin blickpunkt från tre till fem gånger i sekunden. På grund av detta använder vi två skilda strategier för funktionellt seende vilka utgörs av Biologisk reflex och Aktivt seende på detaljer.

Ögat uppfattar information i följande ordning: starkt ljus, snabba rörelser, kanter och hörn, klara färger, geometrisk form och slutligen tryckt text. Våra ögon är egentligen inte avsedda för text i och med att de ryckiga ögonrörelserna ökar och sliter på ögonen. De flesta av oss har inte alltför svårt att bemästra läsandets konst men det finns en del av oss vars ögon har svårt att följa hjärnans kommando och istället hoppar en aning mer oregelbundet. Detta kallas visuell dyslexi. Majoriteten av våra vardagliga lampor avger ett homogent flöde av vitaktigt ljus som aktiverar ögonrörelser och gör det svårare att läsa. Vår ergonomiska läslampa underlättar läsning genom att utstråla ett ojämnt och linjärt monokromatiskt grönt ljus.

Monocrom ljusstav

Den monocroma ljusstaven är utrustad med en monokromatisk infraröd frekvens med bra behandlingseffekt på mildare skador som inflammationer och stukningar. Då både lymf- och blodcirkulationen ökar påskyndar det läkning av sår, skador och inflammationer. Den är dessutom bra vid behandling av akupunkturpunkter. 

Monocrom ljuskupol

Både via körtlar i hjärnan och synnerven intar vi en mängd ljusfrekvenser. Att arbeta med sinnen som doft, smak, känsel, hörsel och färg är viktigt. Att ha daglig kontakt med Monocrom färgkupol ökar både vår energimängd och välmående, särskilt för trötta och utbrända hjärnor. Vi på Life Long Clinic arbetar med färgkupolen tillsammans med en frekvensmaskin som kan avläsa hur varje färg arbetar i kroppen i realtid.

laserbehandling goteborg medicinsk laser LLLT
Vad Väntar Du På...

Boka din tid

Life Long Clinic driver för närvarande två kliniker i Göteborg. En av dem är belägen längs den populära paradgatan Avenyn, medan den andra kliniken är belägen parallellt med Linnégatan.

Life Long Clinic

Vasagatan 58, 411 37, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt

Life Long Clinic - Louise

Nordhemsgatan 52, 413 06, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt