Frekvensmedicin

Vi på Life Long Clinic har de senaste apparaturerna inom kategorin frekvensmedicin och vi strävar alltid efter att hålla oss uppdaterade med det senaste nytt.

Life Long Clinic

Frekvensmedicin i Göteborg

Cryopen freezpen goteborg

Vad är Frekvensmedicin?

Frekvensmedicinbehandlingen utförs med databaserade instrument som mäter och registrerar energetiska obalanser i kroppen, vilket kan innebära ett tidigt tecken på begynnande ohälsa även icke symptomatiska sådana. Apparaturerna kan dessutom korrigera och balansera dessa obalanser, så att symptom aldrig uppstår. Vid närvarande av symptom kan behandling med frekvensmedicin även lindra, korrigera och ge ökat välmående för klienten.

Våra apparaturer möjliggör för terapeuten att inte bara hitta orsaken till klientens problem, utan även att rätta till obalanserna. Detta tack vare att kombinationen av bioresonans och biofeedback, med modern datorteknologi, gjord av de mest avancerade systemen som finns för kroppsanalys och energibalansering.

Hur behandlas man med Frekvensmedicin?

Vid behandling är man uppkopplad via gummibandselektroder som appliceras på olika sätt beroende på vilken apparatur som används vid just det behandlingstillfället. Exempelvis kan applicering av gummibandselektroderna se ut på följande vis: runt hand- och fotleden, samt ett band på pannan runt huvudet.
Med hjälp av kroppens bioresonans skickas frekvenser via dessa elektroder till kroppen, det är även via dessa elektroder som kroppens biofeedback återgår till frekvensmedicinapparaten. De mottagna frekvenserna via biofeedback analyseras och jämförs sedan automatiskt med över 9000 referensvärden som är registrerade i systemet och möjliggör att avvikelser kan upptäckas och korrigeras i ett tidigt stadium.

LPG Behandling
lotus spa template services img 3

Vad kan man behandla med Frekvensmedicin?

Med frekvensmedicinterapi kan man behandla och även förebygga bland annat:

  • Stress och energibrist
  • Magbesvär, matsmältningsorgan
  • Virus, svamp, parasiter, bakterier ex. borrelia
  • Hormonobalanser
  • Klimakteriebesvär
  • Muskler/ Ledbesvär
  • Psykiska besvär ex. depression, ångest, oro etc.
  • Utmattning/utbrändhet
  • Nervsystemobalanser
  • Diverse fysiologiska obalanser

Efter en frekvensmedicinsk analys, kan vi skräddarsy en hälsosam livsstil med individuell coaching som även innefattar näring och kostrådgivning.

Vad Väntar Du På...

Boka din tid

Life Long Clinic driver för närvarande två kliniker i Göteborg. En av dem är belägen längs den populära paradgatan Avenyn, medan den andra kliniken är belägen parallellt med Linnégatan.

Life Long Clinic

Vasagatan 58, 411 37, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt

Life Long Clinic - Louise

Nordhemsgatan 52, 413 06, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt