Ultraljudsundersökning Göteborg

Med levande blodanalys tittar man på ditt bold under ett mikroskop för att se indikationer på ditt hälsotillstånd 

Life Long Clinic

Ultraljudsundersökning i Göteborg

Ryggskott ischias stelhet goteborg

Vad är en ultraljudsundersökning?

Ultraljudsundersökning påverkar den aktuella delen av kroppen genom högfrekventa ljudvågor som skapar bilder av kroppens inre. Detta genom att ljudvågorna åker in i kroppen från proben (handstycket) och studsar därefter likt ett ekolod studsar tillbaka och på så sätt möjliggör visning av bilder på skärmen. Då ultraljud inte använder joniserande strålning likt röntgen har den inga skadliga effekter eller följder på människans hälsa.

Hur går det till vid ultraljudsundersökning

  • Ultraljudsbilder tas i realtid vilket möjliggör att bilderna kan visualisera kroppens muskler, leder, ligament, senor och andra mjukdelar. Ultraljudsundersökning är uteslutande en smärtfri undersökning och sker utan ingrepp på kroppen vilket är ett stort hjälpmedel för att vi lättare ska kunna bedöma vilken behandlingsmetod som passar varje enskild klient bäst. Dessutom hjälper ultraljudsbilderna oss att säkerställa lokalisering av skadan vid diffusa smärtor och symptom.

    • Följa förloppet av läkningsprocessen
    • Kunna lokalisera problemområdet och identifiera dess djup för mer precis behandling, exempelvis Stötvågsbehandling eller laserbehandling
    • Muskelbristningar
    • Ligamentskador
Osteopati kiropraktik goteborg
Vad Väntar Du På...

Boka din tid

Life Long Clinic driver för närvarande två kliniker i Göteborg. En av dem är belägen längs den populära paradgatan Avenyn, medan den andra kliniken är belägen parallellt med Linnégatan.

Life Long Clinic

Vasagatan 58, 411 37, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt

Life Long Clinic - Louise

Nordhemsgatan 52, 413 06, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt