Cellulitbehandling Göteborg

Cellulitbehandling med AWT en väldokumenterade och effektiva metod

Life Long Clinic

Cellulitbehandling i Göteborg

LPG behandling goteborg

Cellulitbehandling med AWT

Denna moderna cellulitbehandling använder en väldokumenterad och effektiv metod för att simulera högt tryck, vibrationer och stötvågor i önskat område med hjälp av två olika handstycken.

En populär behandling av celluliter, en favorit bland kändisar runt om i världen, behandlingen ger goda resultat och hjälper dig att nå en cellulitfri hud runt om i kroppen.

Resultat du kan förvänta dig efter behandlingen:

  • Slätare och föryngrad hud
  • nedbrytning av fettdepåer
  • uppstraming av vävnaden och minskade fettceller
Denna behandling hjälper fettcellerna att öppnas, stimulerar kollagenproduktionen, stärker muskelvävnaden och hjälper till att öka blodcirkulationen. Behandlingen jämnar ut huden och ger betydande uppstramning och lokaliserad fettminskning.

Vad är AWT?

Acoustic Wave Treatment (AWT) använder akustiska ljudvågor som varsamt förs in i det berörda området på kroppen. Tekniken med akustiska vågor har använts som behandlingsmetod sedan 1980 för sönderdelning av njurstenar och sedan 1990 för rehab behandling av skador på senor och muskler.

AWT (Acoustic Wave Treatment) är en mycket effektiv behandling för celluliter och slimming på lokala områden. Behandlingen bidrar samtidigt till en utjämning och uppstramning av huden vilket resulterar i ett fantastiskt slutresultat.
AWT bryter ner förstorade fettcellerna som är orsaken till celluliter och ökar blodflödet med hjälp av djupgående stötvågor.

Denna moderna cellulitbehandling  med en dokumenterat effektiv metod som med hjälp av två olika handstycken effektivt behandlar med både högtryck , vibrationer och stötvågor simulant på det önskade området. Behandlingen bidrar till att fettcellerna öppnar sig, stimulerar produktion av collagen, stärker muskelvävnaden och bidrar till en ökad blodcirkulation. Behandlingen jämnar ut huden och ger en signifikant uppstramning och lokal fettreduktion.

En populär cellulitbehandling som är kändisarnas favorit runt om i världen.

LPG Behandling
kroppsbehandling

Efter Behandlingen

Dagen kan fortsätta som vanligt, men vi rekommenderar fysisk aktivitet vid sidan av terapi och dricksvatten för att hjälpa till att rena kroppen. Sex till tio behandlingar krävs, med minst två dagar mellan behandlingarna, men helst två gånger i veckan.

Vanliga frågor och svar om Cellulitbehandling

Detta är väldigt individuellt men vanligtvis känns första behandlingen lite men de efterföljande behandlingarna brukar vanligtvis kännas mindre. 

Vi har en lång och gedigen erfarenhet av att behandla celluliter på Life Long Clinic. För att behandla celluliter rekommenderar vi även LPG-behandling och Triactiv+. LPG-behandlingen är känd för sin effektiva användning av mekanisk massage för att minska celluliter och förbättra hudens struktur. Å andra sidan kombinerar vi avancerad RF (radiofrekvens) och kavitation (ultraljud) för att bryta ned fettceller och förbättra hudens fasthet. Båda behandlingarna har visat sig vara effektiva för att minska synligheten av celluliter och förbättra hudens utseende.

Celluliter uppstår främst på grund av en kombination av genetiska faktorer, hormonella förändringar och cirkulationsproblem. När fettceller trycks mot hudens yta av bindvävstrådar, kan detta skapa ojämna gropar och bulor som syns som celluliter.  Överskott av fett i kroppen kan också bidra till att förvärra celluliter.

Apelsinskal hud är vad vissa kallar Celluliter pga av dess ojämheter och gropar.

Vad Väntar Du På...

Boka din tid

Life Long Clinic driver för närvarande två kliniker i Göteborg. En av dem är belägen längs den populära paradgatan Avenyn, medan den andra kliniken är belägen parallellt med Linnégatan.

Life Long Clinic

Vasagatan 58, 411 37, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt

Life Long Clinic - Louise

Nordhemsgatan 52, 413 06, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt