Hollywood Combo

En riktig Hollywood Combo är när microdermabrasion från Silkpeel och en faktastisk lyster från Madonna behandlingen kombineras och får dig att känna dig som en riktig stjärna!

Life Long Clinic

Hollywood Combo i Göteborg

Ice peel goteborg

Vad är Hollywood combo?

Unik kombinations behandling som vi på Life Long Clinic tagit fram. Hollywood combo:n är en behandling där vi jobbar med både Silkpeel och Oxygenbehandlingen för att du ska uppnå bästa resultat när det kommer till ren hy med fräsch lyster och maximal fukt. 

En behandlings kombination som blivit väldigt populär där kunden får ut det bästa när det kommer till exfoliering och att fukt mätta huden.

Vad är kombon i Hollywood Combo?

Steg 1: hudslipning

Vi börjar med Silkpeel (hudslipning) för att exfoliera huden, få bort de torra och döda hudcellerna för att lämna en ren och len hud. 

Klicka här för att läsa mer om Silkpeel

Steg 2: Slussa ner fukt och näring i huden

Därefter behandlar vi huden med Oxygenbehandlingen, även kallad Madonnabehandlingen, där en hög dos med hyaluronsyra, antioxidanter, vitaminer och grönt te slussas ner i huden för att mätta den med fukt och näring. Resultatet blir en ren hud med fräschör och lyster.

Klicka här för att läsa mer om Madonnabehandlingen

icepeel goteborg
lotus spa template services img 3

Efter behandlingen

Efter en kombinerad behandling med både SilkPeel och oxygenbehandling får huden ett strålande lyster. Omedelbart efter behandlingen känner du dig redo för festligheter, men det optimala resultatet uppnås vanligtvis efter 1-2 dagar när de aktiva ämnena fått verka ordentligt. 

Efter den kombinerade behandlingen känner du huden fräsch och ren, redo att fortsätta med din dagliga rutin. Vi rekommenderar dock att du alltid använder solskyddsfaktor och är extra försiktig i solen de närmsta dagarna för att bevara den nyfunna lystern och skydda din hud.

Vanliga frågor och svar om Hollywood Combo

Hollywood combo är ett behandlingskoncept som vi på Life Long Clinic har kommit på. Vi tog helt enkelt två olika behandlingar som Hollywood-eliten använder sig av och kombinerade ihop dem till en behandling. Det var en självklarhet när vi såg hur bra dessa två ansiktsbehandlingar kompletterar varandra

Du kan sminka dig direkt och ge dig ut på äventyr, men för bästa resultat bör du undvika ansträngande träning för att låta huden vila och absorbera alla näringsrika produkter fullt ut.

Vad Väntar Du På...

Boka din tid

Life Long Clinic driver för närvarande två kliniker i Göteborg. En av dem är belägen längs den populära paradgatan Avenyn, medan den andra kliniken är belägen parallellt med Linnégatan.

Life Long Clinic

Vasagatan 58, 411 37, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt

Life Long Clinic - Louise

Nordhemsgatan 52, 413 06, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt