Silkpeel

Få en strålande och ungdomlig hud med SilkPeel – den banbrytande ansiktsbehandlingen som kombinerar avancerad microdermabrasion hudslipning med effektiva serum för en omedelbar vitalisering. 

Life Long Clinic

Silkpeel i Göteborg

Ice peel goteborg

Vad är Silkpeel?

Silkpeel är ett helt unikt banbrytande system som kombinerar hudslipning med diamanthuvud och vakuum som samlar upp döda hudceller samtidigt som aktiva ämnen slussas ner i huden för att vitalisera. En skonsam och effektiv behandling. Nya generationen av microdermabrasion och peeling. Behandlingen passa alla hudtyper eftersom vakuum och diamanthuvuden går att reglera efter din hudtyp och känslighet. En smidig och effektiv metod som används världen över av dermatologer och läkare. Behandlingen har blivit enormt populärt i USA där det finns över 800 kliniker. Även i Danmark används metoden flitigt då det finns ca. 50 kliniker med denna maskin. Huden känns ren och fräsch efteråt och du kan fortsätta dagen som vanligt.

Tack vare den patenterade tekniken gör SilkPeel ™ nästan allt arbete! Medan det diamantbelagda behandlingshuvudet peelar huden, samlar vakuum upp gammal hud samt föroreningar och lägger dem i avfallskärlet. Samtidigt tillförs ett noggrant framställt serum (4 olika beroende på hudtyp) djupt in i dom friska hudcellerna. 

FDA och EU godkänd produkt.

Silkpeel med tre unika tekniker

Dermalinfusion ™ optimerar fördelarna med peeling och effekterna av serumet.
Silkpeel arbetar med tre olika tekniker för att effektivt förbättra din hud:

Peeling

Silkpeel arbetar med diamanthuvuden som skonsamt men effektivt exfolierar huden och tar bort döda hudceller. Att arbeta med diamanthuvuden innebär att man inte lämnar någonting kvar på hudens yta, som vissa andra peeling metoder kan göra.

Vakum

Vakumet stimulerar både blodcirkulationen och lymfsystemet. Att ha bra blodcirkulation är A & O för att ha en välmående hud. Vakum hjälper även till att suga upp de döda hudcellerna samt orenheter i porerna.

Serum

Serum som används är noga utvecklade och innehåller naturliga ämnen som skyddar och bygger upp huden på djupet. Serumen har en lätt och vattning konsistens som absorberas snabbt av huden.

icepeel goteborg
lotus spa template services img 3

Kombinera med andra behandlingar

SilkPeel är effektiv djuprengörande ansiktsbehandling som med fördel går att kombinera med andra behandlingar så som Oxygenbehandlingen, se vår behandling Hollywood combo. Det går även bra att utföra behandlingen innan dermapen eller med fördel innan våra skinbooster behandlingar Infuzion eller Mesoterapi.

Efter behandlingen

Huden känns ren och fräsch efteråt och du kan fortsätta dagen som vanligt. Vi rekommenderar att alltid använda solskyddsfaktor och att vara försiktig de närmsta dagarna i solen.

Vanliga frågor och svar om Silkpeel

SilkPeel skiljer sig från traditionell microdermabrasion genom dess användning av diamanthuvuden för att exfoliera huden utan att lämna rester på hudens yta, detta då ett vakum suger upp de döda hudcellerana som sedan hamnar i en separat behållare. Denna teknik gör att huden känns slät och fräsch omedelbart efter behandlingen. Dessutom, till skillnad från traditionell microdermabrasion där endast exfoliering sker, tillförs ett aktivt serum i huden samtidigt som den exfolierar. Detta innebär att behandlingen inte bara tar bort döda hudceller utan även tillför näringsrika ämnen som kan vitalisera och förbättra hudens hälsa och utseende på djupet.

De flesta personer upplever inga allvarliga biverkningar med SilkPeel-behandlingar, men vissa kan uppleva tillfällig rodnad eller känslighet i huden, vilket vanligtvis avtar inom några timmar.

Efter en behandling kan man förvänta sig att huden känns ren, fräsch och föryngrad. Behandlingen kan förbättra hudens textur, minska orenheter och ge en jämnare hudton.

Vad Väntar Du På...

Boka din tid

Life Long Clinic driver för närvarande två kliniker i Göteborg. En av dem är belägen längs den populära paradgatan Avenyn, medan den andra kliniken är belägen parallellt med Linnégatan.

Life Long Clinic

Vasagatan 58, 411 37, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt

Life Long Clinic - Louise

Nordhemsgatan 52, 413 06, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt