PRX-T33 Göteborg

Nålfri biorevitaliserande, PRX-T33 är nästa generations ”Art of Antiageing” som, med få eller inga sociala begränsningar, möter dagens och morgondagens kunders behov av effektiv och resultatinriktad antiåldrandevård.

Life Long Clinic

PRX T33 i Göteborg

Ice peel goteborg

Vad är PRX T33?

PRX T33 är en banbrytande kemisk peeling som ingår i den senaste biorevitaliseringsvågen, främjande hudföryngring och anti-aging-effekter. Den ger minimal synlig påverkan på huden, vilket eliminerar den så kallade ”återhämtningsperioden” omedelbart efter behandlingen.

Med en djupverkande effekt ger behandlingen både omedelbara och långsiktiga resultat. Den fullständiga effekten uppnås efter 6 månader när kroppens respons på stimulansen är fullständig.

Genom att applicera TCA (tri-klorättiksyra) och väteperoxid på huden stimuleras kollagenproduktionen naturligt, vilket resulterar i en mer fyllig och strålande hud samtidigt som porer, ärr, rynkor och pigmentfläckar minskar. Behandlingen ger även djup återfuktning och fortsätter att verka långt efter att sessionen är över.

Vilken resultat kan man förvänta sig av PRX T33?

De bästa resultaten uppnås efter en serie om 6 behandlingar, men även efter den första sessionen märks en påtaglig förbättring av hudens konsistens och ungdomlighet. Många beskriver behandlingen som en mellangrund mellan fillers och kemisk peeling, dock utan nålar, rodnad, ökad känslighet för solen eller andra oönskade biverkningar.

Behandlingen är lämplig för alla hudtyper och hudtoner, året runt, och kan kombineras med andra behandlingar för att optimera resultatet. Den ökande populariteten beror på dess imponerande långsiktiga effekter.

Till skillnad från många andra av våra anti-aging behandlingar blir huden bara milt solkänslig av vilket gör att den även lämpar sig väl året om. Vi rekommenderar däremot att undvika solexponering och använda högt solskydd. 

icepeel goteborg
lotus spa template services img 3

Benhandlingsområden med PRX-T33

Ansikte:

  • Rynkor och linjer
  • Torr hud
  • Förlorad fasthet och elasticitet
  • Nedsatt fyllighet
  • Ojämna pigmenteringar
  • Ljusåldrad hud
  • Ärrbildningar

Kropp:

  • Bristningar
  • Ärrbildningar
  • Åldrad hud hals, dekolletage och händer Dessutom möjligt att kombinera med en rad estetiska teknologier som boostar, förlänger och förstärker resultat med bl.a. Microneedling(Dermapen), Mesoterapi, injektioner osv.

Efter behandlingen

Hemmavård- kit som ersätter ordinarie hudvård med WiQo eftervård (dag-/nattkräm) en vecka efter behandling och säkerställer därmed korrekt pH-värde, stimulering och barriärskydd efter var enskild behandling. Behandlingen görs i fördel som kur om ca 4-6 gånger med intervall 3-4 veckor mellan behandlingarna. Går även bra att göra en behandling då och då för att boosta huden.

Vanliga frågor och svar om PRX T33

Under en PRX-T33-behandling rengörs huden noggrant och prepareras för att syrorna ska kunna penetrera djupt. Sedan masseras PRX-T33-serumet in i huden med en speciell massageteknik. Efter behandlingen kan en lätt brännande känsla upplevas, men de flesta patienter upplever behandlingen som relativt smärtfri. Efter behandlingen får man ett otroligt glow i huden.

Det bör vara 1-2 veckor mellan varje PRX-T33-behandling för att ge tillräckligt med tid för huden att återhämta sig och för att maximera effekten av behandlingen.

Vanligtvis rekommenderas 3-6 behandlingar med PRX-T33 för att uppnå optimala resultat.

Vad Väntar Du På...

Boka din tid

Life Long Clinic driver för närvarande två kliniker i Göteborg. En av dem är belägen längs den populära paradgatan Avenyn, medan den andra kliniken är belägen parallellt med Linnégatan.

Life Long Clinic

Vasagatan 58, 411 37, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt

Life Long Clinic - Louise

Nordhemsgatan 52, 413 06, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt