Infuzion i Göteborg

Infuzion förser huden med fuktbindande hyaluronsyra utan injektioner. Med hjälp av galvaniserad ström och en patenterad roller, fylls huden på med näring för att ge ett ungdomligare utseende och öka kollagenproduktionen.

Life Long Clinic

Infuzion i Göteborg

Behandlingen som tagit alla med storm! Injicera skinbooster utan injektion
Detta är fuktbehandlingen utan nålar som gjort succé och vi kan stoltsera med att vi var den första kliniken i Göteborg med att erbjuda denna succé behandling. Infuzion är en revolutionerande behandling som slussar in skinboosters ner i dermis via hårfollikeln och svettkörteln. Behandlingsmetoden sker med hjälp av galvaniserad ström och en patenterad roller som rullas över hudytan. Detta skiljer sig ifrån andra skinboosters där hyaluronsyran förs ner i huden genom flertalet nålstick.

lotus spa template services img 1

Vad är Infuzion?

Infuzion är en ny banbrytande skinbooster behandling som nu gör det möjligt att fylla på huden med fuktbindande hyaluronsyra ner i dermis utan injektioner. Metoden går ut på att korrigera och återställa huden, motverka och åtgärda befintliga rynkor samt fina linjer, förslappad, trött hy och huden blir återfuktad, välnärd, spänd med naturlig lyster och får därmed ett fräschare, ungdomligare utseende.

Huden tillförs även aminosyror, vitaminer, mineraler och antioxidanter som stimulerar och ökar kollagen/-elastinproduktion i huden. Resultat syns omedelbart utan varken nålstick, smärta,rodnad eller blåmärken. Detta har inte varit möjligt utan injektion tidigare. Ingen nål eller injektion behövs! Behandlingen sker med ett infusionssystem med galvaniskström som infiltrerar skinbooster via en patenterad roller. Infuzionsystem är kvalitetssäkrad och CE Medicinskt märkt.
En fördel gentemot en fillerbehandling är att Infuzionsystemet slussar in skinboster så att den placerar sig jämnt i alla hudceller. Vi kan helt fylla på i hela ansiktet där extra fukt/volym behövs för att bygga upp en s.k. fuktmadrass under huden och dessutom gå nära ögon för att fylla i håligheter under ögonen.

Hur sker en Infuzion behandling?

Fyra olika zoner går att behandla; ansikte, hals, dekolletage och händer. Det går även att fokusera på specifika problemområden som hålighet/mörka ringar under ögonen, nasolabialveck, kråksparkar, rynkor runt munnen samt för att få lite fylligare läppar. Behandlingen ger omedelbar effekt, fina linjer och mindre rynkor fylls ut, huden blir återfuktad på djupet och får en jämn och fin yta med lyster.
Behandlingen har inga biverkningar, det är en väldigt skonsam behandling som vi utför även på extremt torra, känsliga hudtyper och atopiskt eksem.
Kontraindikationer vid behandling är graviditet, pacemaker samt öppna sår.

Resultatet syns omedelbart. Linjer fylls med hyaluronsyra och ger ett resultat likt en skinbooster behandling. Skillnaden här är att du slipper smärta, nålstick, svullnad, rodnad och blåmärken. För ultimat och hållbart resultat (3-6 mån) rekommenderas en behandlingskur på tre behandlingar med en veckas mellanrum. Vi rekommenderar att fylla på med 1-2 behandlingar var 3:e månad efter avslutad kur för att förlänga effektem

lotus spa template services img 2
kroppsbehandling

Skinboosters

INFUZION Skinbooster Hyaluronsyran innehåller 52 vitaminer och mineraler som återbildar kollagen, och bildandet av elastin så att huden behåller sin elasticitet.
Hos oss på Life Long Clinic kan du vara helt säker på att vi enbart använder oss av Infuzionsystems Skinboosters den hyaluronsyran med högst kvalitet som ger bäst resultat.

Skinboosters nya uppdaterade ampullerna innehåller nu ännu mer fukt och en dos av super antioxidanten C-vitamin, vilket nu ger ännu mer lyster, plump & näring!

Volymizer, Nu kan vi erbjuda behandling med volymizer ampuller för ännu mer plump och utfyllnad. Perfekt för de som besväras av ”trötta” ögon,mörka ögonringar eller hålighet under ögonen. Funkar även utmärkt att bygga upp förlorad volym i kinder eller läppar bla. Viktigt att veta: För att kunna utföra Volymizer behandling måste skinbooster utföras först eller vara utförd inom 5 månader för att ampullen ska vara mottagliga av huden.

Hudföryngring: 3-6 behandlingar 6-8 veckors mellanrum
Akneärr: 4-8 behandlingar 6-8 veckors mellanrum
Lyster/uppfräschning: Vid behov eller Var fjärde vecka
Pigmentering: 4-6 behandlingar 2-4 veckors mellanrum

Eftervård för Infuzion

Efter behandlingen strålar huden utan rodnad eller svullnad och du har en jättefin glow. du kan träna och återgå till arbete samma dag. Drick gärna extra mycket vatten innan och efter behandlingen samt ge huden extra fukt och näring för att få optimalt resultat då hyaluronsyran som slussas ner kan binda till sig mer fukt.
Resultatet håller i ca 3-6 månader, därefter behövs endast en till två underhållande behandlingar var tredje månad dock är varaktigheten varierande från person till person precis som vid alla behandlingar.

Vanliga frågor och svar om Infuzion

Vanligtvis kan man se resultat redan efter första behandlingen. Men mer varaktigt resultat kommer efter 4-6 behandlingar (utförda med 6-8 veckors mellanrum) Din huds kondition kommer sedan att fortsätta förbättras under de närmaste 6-12 månaderna efter en kur av behandlingar och i kombination med rekommenderade hudvårdsprodukter. Behandlingsresultatet beror även på din hudålder och hudens skötsel efteråt.

Infuzion är en banbrytande skinbooster-behandling som tillför fuktbindande hyaluronsyra till huden utan behov av injektioner. Till skillnad från traditionella metoder för skinboosters, där hyaluronsyran injiceras med nålar, använder Infuzion en patenterad roller och galvaniserad ström för att slussa in näringen i huden via hårfolliklar och svettkörtlar.

En Infuzion-behandling utförs med hjälp av en patenterad roller och galvaniserad ström, vilket gör det möjligt att behandla fyra olika zoner: ansikte, hals, dekolletage och händer. Det går även att fokusera på specifika problemområden som ögonområdet, nasolabialveck, rynkor runt munnen och för att ge läpparna lite extra volym.

En fördel med Infuzion är att den jämnt fördelar skinboosters i alla hudceller, vilket skapar en jämnare och mer naturlig effekt jämfört med traditionella fillerbehandlingar. Dessutom sker behandlingen utan nålstick, smärta, svullnad, rodnad eller blåmärken.

Infuzion erbjuder både vanliga Skinbooster-ampuller och Volymizer-ampuller. De nya uppdaterade ampullerna innehåller mer fukt och C-vitamin för extra lyster och näring, medan Volymizer-ampullerna är perfekta för att behandla ”trötta” ögon, mörka ögonringar eller för att bygga upp volym i kinder och läppar.

Kontraindikationerna för Infuzion-behandlingar inkluderar graviditet, pacemaker och öppna sår.

Efter en Infuzion-behandling behöver man inte någon speciell eftervård, och huden strålar utan rodnad eller svullnad. För optimalt resultat rekommenderas det att dricka extra mycket vatten och ge huden extra fukt och näring. Resultatet varar vanligtvis i 3-6 månader, och efter det kan underhållsbehandlingar behövas var tredje månad, även om varaktigheten kan variera från person till person.

Vad Väntar Du På...

Boka din tid

Life Long Clinic driver för närvarande två kliniker i Göteborg. En av dem är belägen längs den populära paradgatan Avenyn, medan den andra kliniken är belägen parallellt med Linnégatan.

Life Long Clinic

Vasagatan 58, 411 37, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt

Life Long Clinic - Louise

Nordhemsgatan 52, 413 06, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt