Multifuzion i Göteborg

Senaste succé behandlingen. Microneedling + Infuzion= Multifuzion Kombinations behandling där man kombinerar Dermapen 4 Microneedling och Infuzion under samma behandlingstillfälle.

Life Long Clinic

Multifuzion i Göteborg

Multifuzion är en banbrytande hudförbättringsbehandling som kombinerar det bästa av två världar: Infuzion och Dermapen 4. Genom att förena Infuzions fuktbindande hyaluronsyra med Dermapen 4s avancerade microneedling-teknik erbjuder behandlingen en heltäckande lösning för att förbättra hudens utseende och hälsa.

lotus spa template services img 1

Vad är Multifuzion?

Multifuzion är en kombinationsbehandling där man först utför en djup microneedling behandling med Dermapen 4 som ger flera tusen mikrokanaler i huden per minut för att aktivera bla kollagen, cirkulation etc. Därefter utförs Infuzionbehandlingen där man slussar ner vitaminberikad hyaluronsyra i huden via ström. Fördelen här är att produkten som är steril placeras jämnt och fint i och runt alla hudceller i ansiktet. Rekommenderat är 3 behandlingar med 3 veckors mellanrum.

Varför välja Multifuzion?

Multifuzion ger en avsevärt större kollagenstimulering.
Hyaluronsyran fördelas mera jämnt i hela huden genom den efterföljande Infuzion-behandlingen och kan därför ta emot en större mängd än vid traditionell skinbooster behandling med injektioner.
Med Multifuzion behandlar vi slapp och åldrad hud, men även rynkor och fina linjer eller när huden känns trött och behöver en rejäl nystart.

Denna skräddarsydda behandling kan anpassas efter individuella behov och hudtillstånd för att adressera problemområden. Behandlingen stimulerar även hudens naturliga kollagenproduktion och ökar absorptionen av näringsämnen och aktiva ingredienser, vilket resulterar i en ungdomligare, fräschare och mer strålande hudton.

Med denna behandlingen kan du förvänta dig synliga och långvariga resultat samtidigt som behandlingen är skonsam och anpassningsbar för de flesta hudtyper.

lotus spa template services img 2
lotus spa template services img 3

Efter behandlingen

Efter en behandling är resultatet tydligt: din hud känns märkbart fastare och strålar av lyster. Eventuell rodnad kan förekomma, särskilt beroende på din hudens känslighet. För att optimera resultatet är det klokt att undvika intensiva aktiviteter såsom träning, bastubad och simning. Att avstå från smink under de första dagarna efter behandlingen är också att rekommendera för att låta huden återhämta sig fullt ut. Användning av hudvårdsprodukter som är skräddarsydda för din specifika hudtyp kan också bidra till att upprätthålla och förbättra resultaten över tid.

För att få ut det mesta av behandlingen rekommenderar vi vanligtvis en kur på tre Multifuzion-behandlingar med tre veckors mellanrum. Alternativt kan du välja att fortsätta med endast Infuzion-behandlingar, med två sessioner med en veckas mellanrum. Valet mellan behandlingsalternativ beror på dina individuella behov och önskemål angående resultat. 

Våra hudterapeuter finns till hands för att ge personlig rådgivning och rekommendationer som passar just dig och din hud.

Vanliga frågor och svar om Multifuzion

Multifuzion kombinerar fördelarna med Infuzions fuktbindande hyaluronsyra och Dermapen 4s avancerade microneedling-teknik för att ge en heltäckande hudförbättringsbehandling. Detta resulterar i en mer effektiv behandling som kan adressera flera hudtillstånd samtidigt och ge en mer omfattande förbättring av hudens utseende och hälsa.

Behandlingen använder en kombination av fuktbindande hyaluronsyra och microneedling för att stimulera kollagenproduktionen och förbättra hudens struktur och textur.

Kontraindikationerna för behandlingen inkluderar graviditet, pacemaker och öppna sår men även om man har en pågående infektion.

Vad Väntar Du På...

Boka din tid

Life Long Clinic driver för närvarande två kliniker i Göteborg. En av dem är belägen längs den populära paradgatan Avenyn, medan den andra kliniken är belägen parallellt med Linnégatan.

Life Long Clinic

Vasagatan 58, 411 37, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt

Life Long Clinic - Louise

Nordhemsgatan 52, 413 06, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt