Mesoterapi

En mesoterapi behandling förbättrar hudens kondition utan kirurgiska ingrepp eller injektioner.

Life Long Clinic

Mesoterapi behandling i Göteborg

Ice peel goteborg

Vad är Mesoterapi?

Denna behandlingen är fuktgivande, hud föryngrande & uppstramande. Mesoterapi är en behandling som tillför huden hyaluronsyra, antioxidanter och vitaminer.  Vi börjar med att rengöra huden därefter går behandlingen ut på att med hjälp av elektriska impulser slussa ner koncentrat av bland annat aktiva ämnen som hyaluronsyra, peptider, vitaminer och antioxidanter. De elektriska impulserna öppnar upp porerna, slussar ner de aktiva ämnena på djupet och sedan stänger igen porerna. De aktiva ämnena tas upp av hudens alla tre lager och hjälper till att återställa och korrigera hudens struktur och kondition.  Detta är den senaste generationens mesoterapi där man använder sig av elektriska impulser istället för ett flertal mikroinjektioner detta gör behandlingen smärtfri och helt utan biverkningar. Huden vitaliseras och får ett naturligt fuktighetslyft och spänst.

Efter behandlingen

Huden känns återfuktad, smidig och dagen kan fortsättas som vanligt. Vi rekommenderar att helst låta huden vila men det går bra att applicera en lättare makeup efteråt. Behandlingen kan utföras som enstaka behandling men enligt rekommendationer av mesoestetic rekommenderas en kur om fem till tio gånger.

Kan mesoterapi kombineras med andra behandlingar?

Mesoterapi behandling går utmärkt att kombinera med Kemsikpeeling eller hudslipning med Silkpeel eller en av vår alldels egna behandling som vi på Life Long Clinic har tagit fram Super C-Glow där vi har kombinerat kemisk peeling med mesoterapi.

Klicka här för att läsa mer om Super C-Glow.

För bästa resultat rekommenderas som kur av 6 behandlingar eller som enstaka behandling för maximal fukt och lyster

icepeel goteborg
lotus spa template services img 3

Vilket företag ligger bakom Mesoterapi?

Mesoestetic pharma group är ett prisbelönt, globalt företag inom hudvård och estetisk medicin. Tack vare att mesoestetic återinvesterar 40% av vinsten varje år i ny forskning ligger märket alltid i framkant med innovativa och resultatinriktade produkter och behandlingar.
Mesoestetic har ett av Europas mest avancerade laboratorier och räknas som ett referenslaboratorium inom kosmetik och cosmeceuticals.

Idag finns mesoestetic representerat i 90 länder världen över och är kända för sina ampuller och vialer som skräddarsys till Tmt mesoterapi system och sitt breda utbud av kemiska peelingar

Vanliga frågor och svar om Mesoestetic

Behandlingen fungerar genom att använda elektriska impulser för att slussa ner koncentrerade aktiva ämnen såsom hyaluronsyra, peptider, vitaminer och antioxidanter på djupet av huden. Dessa aktiva ämnen tas upp av hudens alla tre lager och hjälper till att återställa och korrigera hudens struktur och kondition.

Behandlingen använder elektriska impulser för att leverera aktiva ämnen djupt in i huden för fuktgivande och uppstramande effekter, medan kemisk peeling och hudslipning fokuserar på att exfoliera och förnya hudens yta på olika sätt.

Vad Väntar Du På...

Boka din tid

Life Long Clinic driver för närvarande två kliniker i Göteborg. En av dem är belägen längs den populära paradgatan Avenyn, medan den andra kliniken är belägen parallellt med Linnégatan.

Life Long Clinic

Vasagatan 58, 411 37, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt

Life Long Clinic - Louise

Nordhemsgatan 52, 413 06, Göteborg

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: Stängt