Triactive+ med DEKA

Till Bokadirekt Tillbaka till behandlingar

TriActive är en icke-kirurgisk och icke-invasiv cellulitabehandling som använder en lågenergidiodlaser för att förbättra blodcirkulationen i kombination med mekanisk massage och kontaktkylning för att stimulera och dra åt vävnaden.

På samma sätt är TriActive + en enhet som också kan hjälpa till att minska celluliter, strama upp huden och ge övergripande föryngring. I stället för ett handstycke har den hela fem som innefattar laser-, ultraljud- och radiofrekvenstekniker. Triactive+ är FDA godkänd.

Celluliter eller apelsinhud som det också kallas, innebär att underhudsfett klumpat ihop sig under huden, främst på stuss och/eller lår hud som ofta förekommer runt låren, rumpan och armarna. Det inträffar när fettceller trycker igenom lager av kollagenfibrer eller bindväv och fastnar under hudytan.

Behandlingar som TriActive kan hjälpa till att förbättra utseendet på celluliter.

TriActive är säkert att använda var som helst där celluliter kan bildas, men det kan också användas i ansiktet för laser fotorejuvenering dvs i hudföryngrings syfte. TriActive adresserar både cellulitens utseende och slapp hud genom att förbättra hudens elasticitet och utjämna dess struktur och lämnar en mjukare yta.

Behandlingen har också rekommenderats av läkare för att förbättra resultatet av kirurgiska och icke-kirurgiska fettreducerande behandlingar som fettsugning TriActive, eller någon radiofrekvensbaserad enhet, kan hjälpa till med att utjämna liponoter efter fettsugning. Dessa små, ojämna klumpar reagerar bra på radiofrekvensvärme och bryter ner den härdade vävnaden. Men kom ihåg att inte alla kommer att svara på samma sätt. Vissa [liponoter] kan finnas kvar, men totalt sett bör området glättas ut tillräckligt för att vara mer tilltalande för dig.

Fördelar:

  • TriActive är icke-invasiv och helt smärtfri.
  • Behandlingarna är snabba och kräver liten eller ingen stilleståndstid.
  • TriActive kan användas var som helst på kroppen.

Om behandlingen

Under din behandling kommer din terapeut att använda ett litet handhållet verktyg som liknar en stor ficklampa för att massera, knåda och trycka lätt på områden med celluliter. Detta hjälper till att stimulera blodflödet och frigöra överflödig vätska från fettcellerna för att ge en mjukare och fastare look på huden.

TriActive är icke-invasiv och kräver inte användning av anestesi eller andra bedövande krämer. Det känns ungefär som en massage, Det finns [få] risker – blåmärken och svullnad kan uppstå men avta snabbt.Denna behandling kan också användas på alla hudtyper och toner.

Triactive+ använder sig av 5 energier och munstycken i symbios för att uppnå resultat.

  • Fettcellens membran förstörs genom att lågfrekventa ultraljudsvågor skapar kavitation (små bubblor uppstår i fettcellen som imploderar) vilket förstör fettcellerna. Då fettcellerna förstörs rinner fettsyrorna (triglycerider) ut i interstitium (det lilla utrymme som bildas mellan cellerna). Därefter fångar lymfsystemet upp fettsyrorna och transporterar det vidare till blodbanan där koppens metabolism förbränner fettsyrorna som energi.
  • Cavitation, som är en säker metod för kroppsskulptering och fettreducering. Utmärkt behandling för det där envisa problemområdet som inte vill försvinna trotts all träning eller diet. Denna metoden hjälper dig uppnå långvariga resultat på kort tid då man punkt-behandlar fettdepåerna.
  • RF Radiofrekvens Två olika typer av RF. Det ena RF munstycket är Bipolär RF i kombination med vakuum och kylning. Rf för kroppen är för att tighta till huden och stimulera kollagenet. Rf har ett kylsystem inbyggt för att kyla ytan och värma på djupet. Fettcellerna dräneras och reduceras i storlek.
  • Laser i kombination med Vacuum och kylning i ett. Laser + kyla + vakuum Lasern öppnar upp lymfnoden, vakuum är som en bindvävsmassage (likt LPG), Vakuumsuget drar upp vävnaden in i munstycket och frigör sammanpressade blodkärl som aktiveras omedelbart. Blodcirkulationen och lymfcirkulationen aktiveras och forslar bort slaggämnen som dräneras från fettcellerna ut i lymfsystemet som sedan metaboliseras vilket leder till att fettet och slagg kommer ut ur vår kropp genom den naturliga vägen (avföringen och i urinet.)

Efter behandlingen

Det finns ingen stilleståndstid och du kan återuppta regelbundna aktiviteter omedelbart efteråt. För att behålla dina resultat rekommenderar läkare att följa upp en serie/kur en gång om året. Vi rekommenderar att dricka vatten för att hjälpa kroppen att rensa ut slagget.

Du behöver upprepade behandlingar för långvariga resultat, Leverantörer rekommenderar en serie med 10 till 15 TriActive-behandlingar, minst en gång i veckan, för optimala resultat.

Boka tid

Boka enkelt genom Bokadirekt eller genom formuläret nedan.

Till Bokadirekt

Ange namn, kontaktuppgifter och önskad behandling så återkommer vi till dig med
förslag på lediga tider.