TMT Mesoterapi

Till Bokadirekt Tillbaka till behandlingar

Mesoestetic pharma group är ett prisbelönt, globalt företag inom hudvård och estetisk medicin. Tack vare att mesoestetic återinvesterar 40% av vinsten varje år i ny forskning ligger märket alltid i framkant med innovativa och resultatinriktade produkter och behandlingar.
Mesoestetic har ett av Europas mest avancerade laboratorier och räknas som ett referenslaboratorium inom kosmetik och cosmeceuticals.

Idag finns mesoestetic representerat i 90 länder världen över och är kända för sina ampuller och vialer som skräddarsys till Tmt mesoterapi system och sitt breda utbud av kemiska peelingar

En mesoterapi-behandling förbättrar hudens kondition utan kirurgiska ingrepp eller injektioner.
Denna behandlingen är fuktgivande, hud föryngrande & uppstramande. TMT Mesoterapi är en behandling som tillför huden hyaluronsyra, antioxidanter och vitaminer.  Vi börjar med att rengöra huden därefter går behandlingen ut på att med hjälp av elektriska impulser slussa ner koncentrat av bland annat aktiva ämnen som hyaluronsyra, peptider, vitaminer och antioxidanter. De elektriska impulserna öppnar upp porerna, slussar ner de aktiva ämnena på djupet och sedan stänger igen porerna. De aktiva ämnena tas upp av hudens alla tre lager och hjälper till att återställa och korrigera hudens struktur och kondition.  Detta är den senaste generationens mesoterapi där man använder sig av elektriska impulser istället för ett flertal mikroinjektioner detta gör behandlingen smärtfri och helt utan biverkningar. Huden vitaliseras och får ett naturligt fuktighetslyft och spänst.

Kombinationsbehandlingar

Mesoterapi behandling går utmärkt att kombinera med Kemsikpeeling eller hudslipning med Silkpeel, se behandlingarna Super C-Glow tex. För bästa resultat rekommenderas som kur av 6 behandlingar eller som enstaka behandling för maximal fukt och lyster

Efter behandlingen

Huden känns återfuktad, smidig och dagen kan fortsättas som vanligt. Vi rekommenderar att helst låta huden vila men det går bra att applicera en lättare makeup efteråt. Behandlingen kan utföras som enstaka behandling men enligt rekommendationer av TMT mesoestetic rekommenderas en kur om fem till tio gånger.

Boka tid

Boka enkelt genom Bokadirekt eller genom formuläret nedan.

Till Bokadirekt

Ange namn, kontaktuppgifter och önskad behandling så återkommer vi till dig med
förslag på lediga tider.