The Glass Skin Treatment

Till Bokadirekt Tillbaka till behandlingar

Om The Glass Skin Treatment

En behandling inspirerad från K-Beauty ”Glass skin” effekt, där målet är en djupt återfuktad hud med jämn ton och lyster. Denna behandling går ut på att mätta huden med fukt och näring på djupet för att uppnå lyster med hudföryngrande, närande och återfuktande ingredienser.

Om behandlingen

Behandlingen går ut på att arbeta ner ett fukt och vitamin cocktail-komplex som blandas på plats precis under behandlingstillfället och arbetas sedan ner i huden. Genom ytlig microneedling med hjälp av Microgold tillförs små mängder av aktiva ingredienser i huden och stimulerar cellförnyelse. De aktiva ingredienserna tas upp i huden och förutom att återfukta, förebygga och återställa korrigeras även hudens struktur. För att ge huden maximal återfuktning, lyster som kommer inifrån och en jämnare hudton blandar vi en cocktail med bla hyaluronsyra, ceramider, C-vitamin m.m. som ger dig en hud som strålar som glas!

Denna behandlingen går utmärkt att kombinera med Kemiskpeeling!

Efter behandlingen

Huden känns återfuktad och fräsch efteråt och du kan fortsätta dagen som vanligt. Vi vill att du dock hoppar över träning, bastu, bad och annan fysisk aktivitet. Gör gärna rent sminkborstar och byt till ett rent örngott.

Boka tid

Boka enkelt genom Bokadirekt eller genom formuläret nedan.

Till Bokadirekt

Ange namn, kontaktuppgifter och önskad behandling så återkommer vi till dig med
förslag på lediga tider.