Silkpeel

Till Bokadirekt Tillbaka till behandlingar

Om silkpeel

Silkpeel är ett helt unikt banbrytande system som kombinerar hudslipning med diamanthuvud och vakuum som samlar upp döda hudceller samtidigt som aktiva ämnen slussas ner i huden för att vitalisera. En skonsam och effektiv behandling. Nya generationen av microdermabrasion och peeling. Behandlingen passa alla hudtyper eftersom vakuum och diamanthuvuden går att reglera efter din hudtyp och känslighet. En smidig och effektiv metod som används världen över av dermatologer och läkare. Silkpeel har blivit enormt populärt i USA där det finns över 800 kliniker. Även i Danmark används Silkpeel flitigt då det finns ca. 50 kliniker med denna maskin. Huden känns ren och fräsch efteråt och du kan fortsätta dagen som vanligt.

Tack vare den patenterade tekniken gör SilkPeel ™ nästan allt arbete! Medan det diamantbelagda behandlingshuvudet peelar huden, samlar vakuum upp gammal hud samt föroreningar och lägger dem i avfallskärlet.  SilkPeel tillför samtidigt ett noggrant framställt serum (4 olika beroende på hudtyp) djupt in i dom friska hudcellerna. FDA och EU godkänd produkt.

Dermalinfusion ™ optimerar fördelarna med peeling och effekterna av serumet.
Silkpeel arbetar med tre olika tekniker för att effektivt förbättra din hud:
Peeling – Silkpeel arbetar med diamanthuvuden som skonsamt men effektivt exfolierar huden och tar bort döda hudceller. Att arbeta med diamanthuvuden innebär att man inte lämnar någonting kvar på hudens yta, som vissa andra peeling metoder kan göra.
Vakum – Vakumet stimulerar både blodcirkulationen och lymfsystemet. Att ha bra blodcirkulation är A & O för att ha en välmående hud. Vakum hjälper även till att suga upp de döda hudcellerna samt orenheter i porerna.
Serum – Silkpeels serum är noga utvecklade och innehåller naturliga ämnen som skyddar och bygger upp huden på djupet. Silkpeel serumen har en lätt och vattning konsistens som absorberas snabbt av huden.

Kombinera silkpeel

SilkPeel är effektiv djuprengörande ansiktsbehandling som med fördel går att kombinera med andra behandlingar så som Oxygenbehandlingen, se vår behandling Hollywood combo. Det går även bra att utföra behandlingen innan dermapen eller med fördel innan våra skinbooster behandlingar Infuzion eller Mesoterapi.

Efter behandlingen

Huden känns ren och fräsch efteråt och du kan fortsätta dagen som vanligt. Vi rekommenderar att alltid använda solskyddsfaktor och att vara försiktig de närmsta dagarna i solen.

Boka tid

Boka enkelt genom Bokadirekt eller genom formuläret nedan.

Till Bokadirekt

Ange namn, kontaktuppgifter och önskad behandling så återkommer vi till dig med
förslag på lediga tider.