Profhilo

Till Bokadirekt Tillbaka till behandlingar

Vad är Profhilo?

PROFHILO, är en Anti-Aging behandling för hud som förlorat elasticiteten och fastheten. hyaluronsyra av högsta koncentration. Behandlingen är en injektionsbehandling som ger omedelbar och långsiktig förbättring av hudens struktur och kvalité samt som även minimerar linjer och återskapar hudens fasthet. Profhilo kan användas på områden som normalt är svårbehandlade så som tex hals, dekolletage och händer. Det går även att punkt behandla områden i ansiktet men vanligtvis behandlas hela ansiktet.

Profhilo® är hyaluronsyra av högsta koncentration, den första BDDE-fria stabiliserade injicerbara hyaluronsyra baserade produkten som stramar upp huden och motverkar slapphet i samband med åldrande. Produkten har en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra (HA): 64 mg/2 ml. Den stärker och återfuktar huden och har dessutom remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst.

Profhilo® ger utmärkta resultat när den används som enda behandling men kräver två behandlingar med 4 veckors mellanrum för att behandlingen ska ha full effekt. Profhilo kan också kombineras med andra estetiska behandlingar.

Certifierad läkare

Ett bra resultat är helt beroende av att du injicerar exakt rätt mängd av läkemedlet på exakt rätt plats. Alla injektionsbehandlingarna utförs av certifierad Leg.läkare. Tillsammans utformar vi en behandlingsplan som matchar dina förväntningar, resultat och budget. Hos oss får du alltid våra profesionella rekommendationer baserat på kunskap som certifierad läkare, estetiska ögat och långa erfarenheten.

Att tänka på efter en behandling

Efter en Profhilo behandling kan du direkt återgå till din vardag men undvik träning, bastu, eller solning de närmsta 24h. Undvik även alkohol och att applicera smink på behandlade området. Behandlingens resultat uppnår sin fulla verkan efter ca 8 veckor från att andra behandlingen utförts. Rekommenderas att göras 1-2 gånger per år för att bibehålla gott resultat.

Boka tid

Boka enkelt genom Bokadirekt eller genom formuläret nedan.

Till Bokadirekt

Ange namn, kontaktuppgifter och önskad behandling så återkommer vi till dig med
förslag på lediga tider.