Multifuzion

Till Bokadirekt Tillbaka till behandlingar

Senaste succé behandlingen. Microneedling + Infuzion= Multifuzion
Kombinations behandling där man kombinerar Microneedling med Dermapen 4 och Infuzion under samma behandlingstillfälle.

Vad är Multifuzion?

Multifuzion är en kombibehandling där man först utför en djup microneedling behandling med Dermapen 4 som ger flera tusen mikrokanaler i huden per minut för att aktivera bla kollagen, cirkulation etc. Därefter utförs Infuzionbehandlingen där man slussar ner vitaminberikad hyaluronsyra i huden via ström. Fördelen här är att produkten som är steril placeras jämnt och fint i och runt alla hudceller i ansiktet. Rekommenderat är 3 behandlingar med 3 veckors mellanrum.

Varför välja Multifuzion?

Multifuzion ger en avsevärt större kollagenstimulering.
Hyaluronsyran fördelas mera jämnt i hela huden genom den efterföljande Infuzion-behandlingen och kan därför ta emot en större mängd än vid traditionell skinbooster behandling med injektioner. Multifuzion ger snabbare och mer synbara resultat.
Med Multifuzion behandlar vi slapp och åldrad hud, men även rynkor och fina linjer eller när huden känns trött och behöver en rejäl nystart!

Efter behandlingen

Efter en Multifuzion behandling så upplever du en rejäl spänst och lyster. Rodnad kan uppstå beroende på hur känslig hud man har. Vi rekommenderar att avstå från aktiviteter så som träning, bastu, simning osv. Avstå från smink även och använd produkter anpassade till just din hud. Vi rekommenderar att utföra en kur på 3 behandlingar med 3 veckors mellanrum eller att forsätta med endast Infuzion två gånger med en veckas mellanrum. Vad som passar dig kan du rådfråga oss på plats.

Boka tid

Boka enkelt genom Bokadirekt eller genom formuläret nedan.

Till Bokadirekt

Ange namn, kontaktuppgifter och önskad behandling så återkommer vi till dig med
förslag på lediga tider.