Madonnabehandling / Oxygenbehandling med Intraceuticals

Till Bokadirekt Tillbaka till behandlingar

Oxygenfacial är den ultimata ”askungen”-behandlingen inför event!
– Oxygenbehandlingen är väldigt omtyckt, då den ger direkt effekt i form av fukt och lyster. Små torrhetslinjer försvinner och huden blir rejält återfuktad på djupet

Om Intraceuticals Oxygenbehandling

Intraceuticals oxygenbehandling, mer känd som ”Madonna-behandlingen”. Oxygenbehandling där ett naturligt komplex med bland annat hög dos av 95% Hyaluronsyra, grönt te, aloe vera, vitaminer och antioxidanter som slussas djupt ner i huden med hjälp av 98% högtryck renat syre. Behandlingen piggar upp trött hud, reducerar torrhetslinjer, stramar upp huden och ger den en helt ny lyster. Behandling är naturlig och passar alla hud typer och har en lugnande effekt på känslig hud och rodnader. Oxygenbehandlingen fyller ut linjer och mättar huden med näring och fukt samtidigt som den syresätter.
Både behandling och maskin är patenterade och FDA-godkända.

Kombinationsbehandlingar

Vi älskar att kombinera Oxygenbehandlingen med andra behandlingar då den passar utmärkt att utföra i kombination med tex kemiskpeeling se vår Redcarpet eller djuprengörande hudslipning se Hollywood combo. Dessa kombinations behandlingar ger det bästa av två världar då du både får djuprengöring och blir av med torra hinnan av döda hudceller och orenheter i första steg för att sen mätta huden med lugnande fukt och näringscocktail för att ge huden en rejäl lyster-boost och även lugna en stressad hud. Red carpet och Hollywood Combo är vår egna kombibehandling som vi satt ihop för den som behöver en ordentlig boost med både djuprenöring och lystergivande fuktboost.

Efter behandlingen

Efter behandlingen känns huden smidig och har en fantastisk lyster. Effekten av en oxygenbehandling är omedelbar men resultatet blir optimalt efter 1-2 dagar då produkterna har fått verka ordentligt. Du kan direkt välja att applicera smink och bege dig ut på festligheter! Det går bra att återgå till sin vardag som vanligt men vi rekommenderar att helst undvika träning efter behandlingen då vi gärna vill att du låter huden vila och låter den absorbera in all fukt för bäst resultat. Du kan välja mellan att göra en enstaka ”askungebehandling”, med fint och direkt synligt resultat, inför en fest eller tillställning där du önskar en extra boost och lyster eller göra behandlingen i kur på 4-6 gånger med en veckas intervall.

Boka tid

Boka enkelt genom Bokadirekt eller genom formuläret nedan.

Till Bokadirekt

Ange namn, kontaktuppgifter och önskad behandling så återkommer vi till dig med
förslag på lediga tider.