Infuzion

Till Bokadirekt Tillbaka till behandlingar

Behandlingen som tagit alla med storm! Injicera skinbooster utan injektion
Detta är fuktbehandlingen utan nålar som gjort succé och vi kan stoltsera med att vi var den första kliniken i Göteborg med att erbjuda denna succé behandling. Infuzion är en revolutionerande behandling som slussar in skinboosters ner i dermis via hårfollikeln och svettkörteln. Behandlingsmetoden sker med hjälp av galvaniserad ström och en patenterad roller som rullas över hudytan. Detta skiljer sig ifrån andra skinboosters där hyaluronsyran förs ner i huden genom flertalet nålstick.

Vad är Infuzio?

Infuzion är en ny banbrytande skinbooster behandling som nu gör det möjligt att fylla på huden med fuktbindande hyaluronsyra ner i dermis utan injektioner. Metoden går ut på att korrigera och återställa huden, motverka och åtgärda befintliga rynkor samt fina linjer, förslappad, trött hy och huden blir återfuktad, välnärd, spänd med naturlig lyster och får därmed ett fräschare, ungdomligare utseende.

Huden tillförs även aminosyror, vitaminer, mineraler och antioxidanter som stimulerar och ökar kollagen/-elastinproduktion i huden. Resultat syns omedelbart utan varken nålstick, smärta,rodnad eller blåmärken. Detta har inte varit möjligt utan injektion tidigare. Ingen nål eller injektion behövs! Behandlingen sker med ett infusionssystem med galvaniskström som infiltrerar skinbooster via en patenterad roller. Infuzionsystem är kvalitetssäkrad och CE Medicinskt märkt.
En fördel gentemot en fillerbehandling är att Infuzionsystemet slussar in skinboster så att den placerar sig jämnt i alla hudceller. Vi kan helt fylla på i hela ansiktet där extra fukt/volym behövs för att bygga upp en s.k. fuktmadrass under huden och dessutom gå nära ögon för att fylla i håligheter under ögonen.

Behandling med Infuzion

Fyra olika zoner går att behandla; ansikte, hals, dekolletage och händer. Det går även att fokusera på specifika problemområden som hålighet/mörka ringar under ögonen, nasolabialveck, kråksparkar, rynkor runt munnen samt för att få lite fylligare läppar. Behandlingen ger omedelbar effekt, fina linjer och mindre rynkor fylls ut, huden blir återfuktad på djupet och får en jämn och fin yta med lyster.
Behandlingen har inga biverkningar, det är en väldigt skonsam behandling som vi utför även på extremt torra, känsliga hudtyper och atopiskt eksem.
Kontraindikationer vid Infuzion är graviditet, pacemaker samt öppna sår.

Resultatet syns omedelbart. Linjer fylls med hyaluronsyra och ger ett resultat likt en skinbooster behandling. Skillnaden här är att du slipper smärta, nålstick, svullnad, rodnad och blåmärken. För ultimat och hållbart resultat (3-6 mån) rekommenderas en behandlingskur på tre behandlingar med en veckas mellanrum. Vi rekommenderar att fylla på med 1-2 behandlingar var 3:e månad efter avslutad kur för att förlänga effektem

Skinboosters

INFUZION Skinbooster Hyaluronsyran innehåller 52 vitaminer och mineraler som återbildar kollagen, och bildandet av elastin så att huden behåller sin elasticitet.
Hos oss på Life Long Clinic kan du vara helt säker på att vi enbart använder oss av Infuzionsystems Skinboosters den hyaluronsyran med högst kvalitet som ger bäst resultat.

INFUZION Skinboosters nya uppdaterade ampullerna innehåller nu ännu mer fukt och en dos av super antioxidanten C-vitamin, vilket nu ger ännu mer lyster, plump & näring!

INFUZION Volymizer, Nu kan vi erbjuda infuzion med volymizer ampuller för ännu mer plump och utfyllnad. Perfekt för de som besväras av ”trötta” ögon,mörka ögonringar eller hålighet under ögonen. Funkar även utmärkt att bygga upp förlorad volym i kinder eller läppar bla. Viktigt att veta: För att kunna utföra Volymizer behandling måste Infuzion skinbooster utföras först eller vara utförd inom 5 månader för att ampullen ska vara mottagliga av huden.

Efter behandlingen

Efter behandlingen strålar huden utan rodnad eller svullnad och du har en jättefin glow. du kan träna och återgå till arbete samma dag. Drick gärna extra mycket vatten innan och efter behandlingen samt ge huden extra fukt och näring för att få optimalt resultat då hyaluronsyran som slussas ner kan binda till sig mer fukt.
Resultatet håller i ca 3-6 månader, därefter behövs endast en till två underhållande behandlingar var tredje månad dock är varaktigheten varierande från person till person precis som vid alla behandlingar.

Boka tid

Boka enkelt genom Bokadirekt eller genom formuläret nedan.

Till Bokadirekt

Ange namn, kontaktuppgifter och önskad behandling så återkommer vi till dig med
förslag på lediga tider.