ICE PEEL

Till Bokadirekt Tillbaka till behandlingar

Två unika teknologier i en och samma behandling,VÄRME & KYLA I HARMONI. Kemisk Peeling + Cryoterapi
ICE PEEL är behandlingen som erbjuder djupverkande stimulering för ökad fukt, fyllighet och fasthet.

Om ICE PEEL

ICE PEEL är en avancerad och exklusiv behandling med omedelbar effekt. Behandlingen är en ”Quick Fix” som kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi i samma behandling.
En multifunktionell behandling för alla hudtyper, ICE PEEL är en exklusiv behandling som kombinerar väldokumenterade teknologier. En unik behandling utan obehag och som levererar resultat redan efter första behandlingen.

  • Avancerad behandling i 2 steg med omedelbar effekt
  • Kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi
  • Ger lyster och vitalitet
  • För alla hudtyper

Första momentet är en Kemisk Peeling som utförs med Mandelsyra (40%, pH 2,02) som exfolierar döda hudceller för omedelbar lyster. Stimulerar kollagen, elastin och hudens egna naturliga fukt, hyaluronsyrafunktion (NMF),talg löses upp för djuprengörande effekt. Behandlingen stimulerar fasthetsfibrer för fasthet och den naturliga fukten (Natural Moisturizing Factor) för ökad fukt. Huden får utjämnad struktur och uppstramad lifting effekt.

Behandlingens andra moment består av Cryoterapi som utförs med Liquid Ice, IceMask, som stärker kollagen och ger omedelbar uppstramande effekt. Huden mjukgörs och återfuktas med upp till 500%. Rynkor och linjer reduceras, mörka ringar och rodnader motverkas
ICE PEEL kan utföras som kur eller enstaka behandling.

Efter behandlingen

Efter behandlingen känns huden fräsch och man kan fortsätta sin dag som vanligt. Vi rekommenderar dock att alltid ha SPF och helst undvika träning,sol, bad etc samma dag.

Efter behandlingen får du ett hemmavård serum som du ska applicera varje kväll på rengjord hud innan din nattcreme för att få full effekt av behandlingen. Behandlingsserumet ska användas upp inom en vecka från att behandlingen är gjord.

Behandlingen går att göra som Enskild behandling eller kur 4-6 behandlingar med behandlingsintervall: ca 7 dagar. Kur vid mer långtids- och djupverkande effekt och som enstaka behandling vid behov av snabb uppfräschning.

Boka tid

Boka enkelt genom Bokadirekt eller genom formuläret nedan.

Till Bokadirekt

Ange namn, kontaktuppgifter och önskad behandling så återkommer vi till dig med
förslag på lediga tider.