Fillers

Till Bokadirekt Tillbaka till behandlingar

Vad är fillers?

Fillers används bland annat vid läppförstoring, ansiktskonturering och behandling av rynkor. Behandlingen är snabb och effektiv, resultatet kommer omedelbart och konvalescensen är begränsad.

De vanligaste behandlingsområdena med fillers är ansikte, hals och händer. Resultatet ger ett fylligare, slätare och ungdomligare utseende.
Fillers är en av de mest populära estetiska behandlingarna eftersom de ger omedelbart resultat samtidigt som de innebär låg risk och mycket begränsad konvalescens.

Vi på Life Long Clinic arbetar med flera olika varumärken av fillers som Juvéderm och Teosyal. De är alla baserade på hyaluronsyra och är icke-permanenta. Till exempel liknar hyaluronsyran i Juvederm den som finns naturligt i människokroppen och den bryts successivt ned över tid.

Vilken filler som används baseras på vilken produkt som bedöms som mest lämplig för just dina behov och individuella förutsättningar på plats. Tillsammans utformar vi en behandlingsplan som matchar dina förväntningar, resultat och budget. Hos oss får du alltid våra professionella rekommendationer baserat på kunskap som certifierad läkare, estetiska ögat och långa erfarenheten. Vårt mål är att du ska känna dig som ditt fräschaste JAG utan att se ”behandlad” / ”tillgjord” ut. Vi håller oss ständigt uppdaterade med det senaste inom denna ständigt uppdaterade bransch för att kunna erbjuda våra kunder det bästa inom nyheter och teknik.

När är fillers lämpligt

En fillersbehandling är lämplig:

  • Vid djupa eller markerade linjer runt ögonen, ögonbrynen eller munnen
  • När det behövs mer volym i områden som kind, käklinje eller läpp
  • Vid ärr eller insjunkna områden orsakade av till exempel acne eller andra hudbesvär

Oftast kombinerar man en fillerbehandling med botulinumtoxin mot rynkor och fina linjer som orsakats av mimik och ansiktsrörelser för optimal effekt.

Certifierad läkare

Ett bra resultat är helt beroende av att du injicerar exakt rätt mängd av läkemedlet på exakt rätt plats. Alla injektionsbehandlingarna utförs av certifierad Leg.läkare. Tillsammans utformar vi en behandlingsplan som matchar dina förväntningar, resultat och budget. Hos oss får du alltid våra professionella rekommendationer baserat på kunskap som certifierad läkare, estetiska ögat och långa erfarenheten.

Att tänka på efter en behandling

Efter en Fillersbehandling kan du direkt återgå till din vardag men undvik träning, bastu, eller solning de närmsta 24h. Undvik även alkohol och att applicera smink på behandlade området.

Boka tid

Boka enkelt genom Bokadirekt eller genom formuläret nedan.

Till Bokadirekt

Ange namn, kontaktuppgifter och önskad behandling så återkommer vi till dig med
förslag på lediga tider.