Ansiktsbehandlingar

Till Bokadirekt Tillbaka till behandlingar

Hudvård med resultat

Vi erbjuder ett brett utbud av avancerade ansiktsbehandlingar och produkter. Våra auktoriserade hudterapeuter erbjuder gedigen kunskap inom avancerad hudvård och har över 15år och 20 års erfarenhet.

Våra utbildade hudterapeuter skräddarsyr ett upplägg som passar dina behov. Oavsett om det är en klassisk behandling med uppfräschning eller en mer avancerad metod för hudföryngring och reducering av rynkor som du önskar. Varje behandling är unik och anpassas efter dina behov och hudens tillstånd och vi använder de produkter som är bäst lämpade för att din ansiktsbehandling skall ge optimalt resultat.

Vi på Life Long Clinic erbjuder exklusiva och välgörande ansiktsbehandlingar för dig som vill ha en friskare hud, I Face Treatment lyx som är vår klassiska ansiktsbehandling ingår rengöring, peeling, ånga, portömning och mask. Ansiktsbehandlingen avslutas med anpassat serum och creme därefter kan du fortsätta dagen. Din hud känns fräsch och får en härlig lyster.

Det finns många olika typer av hudproblem. Det är därför viktigt att få rätt behandling som tar hänsyn till just dina behov. Även om man har en problemfri hud behöver det inte innebära att den är underhållsfri.
För att man ska behålla spänst, elasticitet och lyster i huden är bra hudvård viktigt. En ansiktsbehandling med bra produkter ger goda förutsättningar för att din hud ska må bra

GLOW EXPRESS QUICK-FIX

En quick-fix behandling som vi tagit fram för en snabb lunch behandling eller när huden behöver en snabb extra kick.

Här snackar vi quick-fix! En riktig boost behandling som ger huden fräsch lyster uppfräschning, GLOW! För att få fram en fräsch hud så måste man få bort yttersta skiktet av huden som är torra och döda hudceller. Men det räcker inte, utan med en cocktail av näring och fuktboost så får du fram Glowet! Precis så är det och så går denna behandlingen till! En Quick fix inför helgen, en fin middag eller det där eventet, perfekt när det fortfarande är ett tag kvar till din inbokade ansiktsbehandling

Cosmelan

En behandling för Melasma

Cosmelan är behandling framtagen av Mesoestetic Pharma group.

Cosmelan är en världsledande och beprövad pigmentbehandling och är idag den mest effektiva behandlingen mot Melasma och pigmentfläckar på marknaden. Behandlingen passar alla som önskar en jämnare hy oavsett hudtyp.

Behandlingen arbetar med att påverka produktionen av melanin och därmed motverka pigmenteringar i ansiktet. Det är en effektiv behandling som även ger en fin lyster, jämnare hudton och förbättrad struktur.

Det unika med Cosmelan är att den ger ett snabbt resultat och är effektiv mot ett brett spektra av olika pigmenteringar oavsett uppkomst. Exempel på pigmenteringar som går att behandla med Cosmelan är:

  • Melasma
  • Åldersfläckar
  • Solfläckar
  • Postinflammatoriska hyperpigmenteringar (orsakade av skada, inflammation samt acne)

Om Cosmelan behandlingen

Denna behandling utför vi endast efter konsultation. Vi ger dig konsultation, vägledning och tillsammans går vi igenom dina frågor, hudproblem och önskemål.

Vi går även igenom hur behandlingen fungerar, om fördelar och eventuella risker.

Cosmelan behandlingen är uppbyggd i två moment – där första steget utförs på kliniken och andra steget är en hemmabehandling som du som kund fortsätter med på egen hand efter noggranna instruktioner. Upplägget medför att behandlingen blir kontrollerad samtidigt som den är fortsatt effektiv och verksam under hela behandlingsförloppet.

Första steget på kliniken inleds med rengöring och avfettning av huden. Därefter appliceras en lermask med Cosmelan. Behandlingen på salongen tar ca 30 minuter men masken ska ligga kvar mellan 8-12 timmar, beroende på hudtyp.

Hemmavårdsprodukter

Cosmelan behandlingen inkluderar hemmavårdsprodukter, detta är en väldigt viktig och stor del av behandlingen. Vi kommer gå noggrant igenom dessa och hur de ska användas för att uppnå önskat resultat.

Efter behandlingen

För att uppnå optimalt resultat är det viktigt att du följer behandlingsrutinen som medföljer. Det är också viktigt att minimera solexponering av behandlingsområdet och att använda hög SPF. Huden blir känslig och torr de närmsta två veckorna efter utförd behandling men inom några veckor ser du successivt hur resultatet förbättras och stabiliseras, pigmentfläckarna bleknar och huden får en ökad lyster.

Vanligtvis räcker denna behandling för att helt bli av med sina fläckar, men har du haft Melasma eller fläckarna under längre period, kan du behöva upprepa behandlingen efter 6 månader.

TriActive+ Face

TriActive + är en ny plattform med tre olika applikationer i en behandling: Laser, ultraljud och RF radiofrekvens.

Triactive + är en idealisk behandling för kunder som letar efter icke-invasiv, mild hudföryngring för att förbättra hudtonen, mikrocirkulationen och slapphet. Det hjälper också till att minska fettavlagringar i hakområdet.

  • Deep Diode Laser Stimulation Stimulerar cellaktivitet, kollagenproduktion, vaskulär och lymfatisk mikrocirkulation.
  • RF Radiofrekvens Används på huden och har värmeeffekter på hudvävnaderna och bestämmer sammandragningen och ombyggnaden av kollagenfibrerna, förbättrar hudtonen och minskar hudens slapphet.
  • Ultraljud Högintensiva ultraljudsvågor bryter ner adipocyternas vägg vilket minskar fettavlagringar i dubbelhakområdet.
  • Dermal massage, Detta förbättrar lymfatisk dränering.

Andra fördelar med behandling av TriActive +:

  • Minskar rynkor och uttryckslinjer.
  • Det förbättrar också ögonkonturens utseende och ger en uppstramande, lyftande och föryngrande effekt.

Våra hudexperter hjälper dig med en konsultation där kommer vi att diskutera med dig den bästa och mest effektiva behandlingsmetoden för att du ska uppnå optimalt resultat och därefter lägga upp en behandlingsplan anpassat för just dig och ditt hudtillstånd, din hudtyp och önskade resultat. De flesta av hud bekymren kan korrigeras eller minimeras om de behandlas ordentligt, med rätt behandling och produkt.

Vi rekommenderar att behandlingen görs i kur på 6-12 gånger där behandlingsintervallet är en gång i veckan.

Boka tid

Boka enkelt genom Bokadirekt eller genom formuläret nedan.

Till Bokadirekt

Ange namn, kontaktuppgifter och önskad behandling så återkommer vi till dig med
förslag på lediga tider.