Irisdiagnostik / Analys

1 500 kr/analys

Vid analys så använder vi på Life Long Clinic oss av en sofistikerad irisscope system.

Läs vidare Till Bokadirekt Tillbaka till behandlingar

Det finns inga perfekta ögon utan svaghetstecken. Alla har någon typ av vävnadsdefekt, förvärvad eller medfödd. Alla vi människor har svaga områden som vi kan utveckla och förbättra, både fysiologiskt, mentalt, känslomässigt och andligt.

För att vi ska bli medvetna om vår hälsostatus måste vi få reda på var vi har våra svaga områden. Det är detta som irisdiagnostik kan hjälpa oss med. Med den till grund kan vi arbeta för att stärka våra svagheter och undvika nedbrytande ovanor. Detta är vägen för förebyggande hälsovård. ögonen och irisdiagnostik kan hjälpa avslöja mycket om både kropp och själ. Utmärkt då den även är en säker, icke-inträngande, giftfri analysmetod.

Hur fungerar irisdiagnostik?

Att titta i någons ögon och dra slutsatser över hälsotillstånd och näringsbrister är en medicinsk vetenskap och inte något som har med att spå i framtiden att göra.

Det finns hundratusentals nervtrådar som löper från varje vävnad och organ i kroppen, vilka slutar i fingrar och tår, likaväl som i ögonen.
Naturen är konstant. De flesta vet att när en rot på en planta skadas och den inte kan ta upp någon näring, visar det sig först på de yttre delarna av plantan dvs bladen. Det är ungefär samma sak med människan. Om du t.ex. lider av en underfunktion i bukspottkörteln på grund av skada eller brist på näringsämnen, visar det sig först i kroppens yttre nervändar – som i ögonen.

Den exakta neurologiska funktionen i irisdiagnostiken är inte fullt förstådd, det verkar som om när ett organ eller en kroppsfunktion inte mår bra så börjar nervändan ifrån den kroppsdelen att förtvina, ungefär som ett löv gör. När det här uppstår, drar nervänden med sig olika fiberlager i irisen och efterlämnar en mörk prick en s.k lakun i motsvarande organzon.

Det här är en vetenskap som har utvecklats under de senaste 150 åren. Mannen som upptäckte ”naturens spegelbild” i ögat heter Dr. Ignatz Von Perczely och bodde i Egervar nära Budapest i Ungern.

Vad Irisdiagnostiken kan:

  • Stress
  • Patologiska strukturella och funktionella rubbningar
  • Närvaro av toxiska avfallsämnen
  • Närvaro av syror som leder till inflammationer
  • Katarrbesvär
  • Indikation på akuta, subkutana, kroniska eller degenerativa stadier av inflammatoriska eller toxiska sjukdomar.
  • Kan avslöja benägenhet för sjukdomar och möjliggör förebyggande insatser.
  • Avslöja grova näringsobalanser
  • Överblick av en hel person, generell hälsa och prognoser.
  • Hur magen och tarmarna påverkar resten av kroppen genom cirkulationen, lymf- och nervsystemet.

Boka tid

Boka enkelt genom Bokadirekt eller genom formuläret nedan.

Till Bokadirekt

Ange namn, kontaktuppgifter och önskad behandling så återkommer vi till dig med
förslag på lediga tider.