Take care of The skin you are in!

Det krävs en bra hudvårdsrutin och regelbundna Ansiktsbehandlingar för att hålla huden fräsch och balanserad. Det är viktigt att ta hand om och vårda sin hy, oavsett hur fin makeup du har så slår det inte en fräsch och vårdad hy!

Tänk på [ huden ] på samma sätt som du tänker på hur din kropp reagerar på att gå till gymmet. Du kommer att se de bästa resultaten om du besöker regelbundet. Ansiktsbehandlingar rekommenderas att göras med fyra till sex veckors intervall om inte annat rekommenderas .

Vi erbjuder en bred behandlingsmeny när det kommer till ansiktsbehandlingar, där vi utför alltifrån klassiska behandlingar som ansiktsbehandling med portömning till mer resultatrika och avancerade som Ellipse I2PL, Mesoterapi och Dermapen.

Eftersom vi har olika årstider och perioder i våra liv så kan man med fördel variera sina behandlingar från gång till gång beroende på hur huden känns och är i behov av just nu.

I denna behandlings-djungel är det lätt att gå vilse och därför går det självklart bra att  kontakta oss via maila eller ringa. Vi erbjuder även kostnadsfri konsultation.

ansiktsbehandling3

Hashtags

boka idag

Life Long Clinic