Nu är det inte långt kvar till sommar och semester tider! Efter en lång vinter med tjocka vinterjackor och rejäla kläder kan vi äntligen snart börja gå barbent och ärmlöst, som vi har längtat!

Redan är det många som börjar boka in behandlingar för att bli extra sommarfräscha inför sommar-planerna. Idag kommer vi skriva om vaxning och dela med oss av tips och fördelar med att vaxa sig dessutom så bjuder vi även på 20% när du bokar en vaxningsbehandling! 

20%

 

 

 

 

 

Fördelarna med vaxning är många jämfört med att raka sig. För alla som rakar sig vet att den där lena och hårfria känslan varar i en dag om ens det innan den där stubbiga känslan kommer. Har man slarvat med rakningen kan dessutom små sår uppstå vilket kan bidra till den där ofräscha känslan. Med vaxning avlägsnas allt hår från området och man slipper tänka på att raka sig var och varannan dag.  Resultatet blir en len och hårfri hud och detta resultatet varar i flera veckor efter behandlingen. Praktiskt och snyggt!

När håret börjar växa igen syns det inte på samma sätt som vid rakning, stråna efter en sådan behandling är glesare och växer mer som mjuka fjun vilket gör att du slipper även den obehagliga stubb-känslan.

Vaxning ger inte bara ett långvarigt resultat utan gör även så att hårväxten blir glesare ju oftare du vaxar dig dessutom.

 

För alla som rakar sig eller har tänkt att vaxa sig inför sommaren/ semestern är det viktigt att lägga ifrån sig rakhyveln nu så att håret kan växa inför vaxningen. Klicka här för att se vilka områden som går att behandla.

Att tänka på inför vaxning:

  • För bäst resultat ska håret vara ca 0,5 cm. Är det kortare kan det vara svårt för vaxet att få fäste och är det längre (ca 3cm) kan det dels göra ondare men även risk för att stråna bryts som i sin tur lämnar kvar korta strån.
  • Undvik att smörja in dig med kroppslotion eller olja innan besöket eftersom det kan påverka vaxets fäste.
  • Duscha och exfoliera huden med en kroppsscrub /kroppspeeling inför besöket för att ha en så ren och fräsch yta som möjligt.

Såhär fungerar det: Ett vax stryks över området där hår ska avlägsnas. Därefter avlägsnas vaxet från området och håren följer med från hårsäcken som

 

Vi erbjuder nu 20% på alla vaxnings behandlingar (t.o.m 30/5-14)lämnar en slät och hårfri yta. Klicka här för att läsa mer om vad du bör tänka på efter behandlingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

facebook logo

instagram

Life Long Clinic