Mesoterapi med Vitamincocktails, den perfekta boostern för huden!

En mesoterapi-behandling förbättrar hudens kondition utan kirurgiska ingrepp eller injektioner.

Mesoterapi är  en behandling där aktiva ämnen och näringscocktails slussas djupt ner i huden med hjälp av elektriska mikroimpulser för intensiv återupplivning av huden och utförs för att motverka samt åtgärda befintliga rynkor, fina linjer, förslappad hud och för att bevara ungdomligheten i huden.

Effekterna av  behandlingen  är  fuktmättande, hudföryngrande &  uppstramande.  Med hjälp av dessa mikroimpulser kan vi tillföra huden en rejäl näringscocktail med hyaluronsyra, aminosyror, vitaminer, mineraler och antioxidanter.

Impulserna stimulerar och ökar kollagen/-elastinproduktion i huden. De elektriska impulserna öppnar upp porerna, slussar ner de aktiva ämnena på djupet och sedan stänger igen porerna. Huden vitaliseras och får ett naturligt fuktighetslyft och spänst.

Behandlingen har inga biverkningar och är smärtfri därför så att du kan fortsätta dagen som vanligt med fräsch lyster! För optimalt resultat görs denna behandling med fördel i kur. Vid köp av kur på minst 3gånger så reducerar vi priset med 25%   Läs mer eller boka här.

ansiktsbehandling_start

Boka idag

Hashtags

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Life Long Clinic