Kyla,kallt och torr luft gör att huden tappar sin fukt blir torr och fuktfattig. Därför är det viktigt att vi tar hand om den nu under den kalla perioden av året.

Tänk på…. att dricka mycket vatten det går lika bra att dricka te (grönte med massa härliga antioxidanter och mindre koffein än svart te).

Peela huden för att få bort de torra döda hudcellerna och aktivera cellförnyelsen och hålla huden igång och fräsch.

Boosta huden med en närande och fuktgivande mask. Huden får en extrakick och får upp lystern som bidrar till att du genast ser piggare ut!

Och det är extra viktigt att använda en bra hudcreme som är rik på fukt och mycket närande!

Vi rekomenderar Ultimate Cream som är en näringsbomb för normal till väldigt torr hud. Lätt absorberad creme som gör huden smidigare och du slipper den stramande känslan och torra huden.

Cremen är oparfymerad och går att appliceras dag som natt den är även smart förpackad i en tub med pump som gör den lätt att ha med sig i väskan och man slipper pilla med fingrarna i en burk. (Vilket är en BIG NO NO! Aldrig pilla med fingrarna i en burk, använd spatel för att få upp cremen ur burken)

Ultimate Cream innehåller bland annat Shea smör som huden älskar! Shea smör är reparerande och näringsrik för vår hud. Hyaluronsyra som är bland de bästa fuktbindande ämnena vi har och Vitamin A, C, E och Pro-vitamin B5. = Underbar cocktail för huden!

Life Long Clinic