Ögonen är bland det första (om inte det första) vi lägger märke till hos andra personer. Är ögonen stora?små?färg?utseende på fransarna? Ja, juste det fransarna!

Långa fina fransar är något som alla vill ha, långa väl böjda fransar öppnar upp ögat mer och framhäver ögonen på ett schysst sätt!

Men det är super viktigt att ta hand om sina fransar. Fransarna får stå ut med en hel del slit så som när vi sminkar oss dagligen och böjer fransarna därför är det jätte viktigt att vi är noggranna med att sminka av oss, inte använda samma mascara längre än 2-3 månader och ge våra fransar näring!

Många stora hudvårdsmärken har insett att fransarna är viktiga att vårda och har utvecklat närings komplex till fransarna och ständigt utvecklas nya dunder serum till våra fransar.

Helt klart ett måste! Vårda fransarna precis som huden och håret!

Vi älskar smarta produkter dessutom och Peter Thomas Roth är riktigt grym på att skapa dessa! Lashes to die for the liner är vår favorit! En svart super lätt applicerad eyeliner med fransnäring. De flesta fransnäringar är till för att appliceras på kvällen men nu kan vi både se snygga ut och vara snälla mot fransarna 🙂

Det är inte bara vi som är förtjusta i denna produkt utan det har även smittat av sig på våra kunder och dessutom fick produkten en guldstjärna av ” Real Beauty”!

Eyelinern är svart, kladdar inte utan torkar snabbt efter applicering och sitter där den ska under hela dagen.

 

Erbjudande: Vi erbjuder våra kunder en Original storlek av eyelinern Lashes to die for the liner & En generös prova-på storlek av fransnäringen Lashes to die for platinum (2ml. varav ord.storlk. 4,7ml) För 495:-  (ord.pris 890:-) Erbjudandet är begränsat så försten till kvarn gäller!

 

Tips& Trix:Lägg en tunn linje med eyeliner längst med fransraden för att får fransarna att se tätare ut och ge mer intensitet till blicken!

 

Sockersöta Sienna Miller med en tunn eyeliner och vackert leende. Sockersöta Sienna Miller med en tunn eyeliner och  ett vackert leende.

Life Long Clinic