Meso

Its all about the Glow, baby!

Vi älskar Skinbooster! De mättar huden med massa fukt och näring som en rejäl Vitamin & Antioxidant Cocktail för huden.

Mesoterapi med vitamincocktails, den perfekta boostern för huden! En mesoterapi-behandling förbättrar hudens kondition utan kirurgiska ingrepp eller injektioner. Mesoterapi är en behandling där aktiva ämnen och näringscocktails slussas djupt ner i huden med hjälp av elektriska mikroimpulser för intensiv återupplivning av huden.

Vi erbjuder olika ampuller med skinboosters beroende på ditt önskemål och vad din hud behöver. En stor favorit har blivit C-Glow ampullen som är fullproppad med C-Vitamin och ger en otroligt fräsch lyster. Serumet innehåller även hyaluronsyra som ger huden massor av fukt. Resultatet blir en synbart jämnare, fyllig, fast och strålande hud!

C Vitamin är en vitamin som huden älskar just för att den ökar kollagenproduktionen och spelar även stor roll för att förhindra att huden torkar ut.  Med ökad ålder bryts kollagen ner och huden blir tunnare, rynkigare samt förlorar sin spänst. Vitamin C stimulerar kollagenproduktionen och bromsar i sin tur hudens åldrande. Det har även bevisats att denna antioxidant reducerar pigmentfläckar.

 

Boka din behandling inför semester eller sommarbröllopet!
 boka direktboka_knappslide-ansiktsfeature
Life Long Clinic