Många undrar över vad man kan göra för att få till den där naturliga och fräscha sommar-looken,Här kommer ett par tips!

Som många säkert redan vet så kan solen ha en uttorkande effekt på oss, inte bara inifrån men även på vår hud.

Här kommer 3 tips på vad du kan göra för att undvika uttorkning:

 Boosta huden med fukt,näring och antioxidanter! Intraceuticals oxygenbehandling kan med fördel göras ofta och speciellt nu under sommar och semester tider då vi utsätts för en hel del sol och bad! Det är en behandling som mättar huden med fukt och näring på ett naturligt sätt som alla hudtyper har nytta av. Läs mer här.  Fördelarna med behandlingen är:

♥ Återfuktad hud.

 Du blir av med torrhets linjer.

 Huden får en fräsch lyster och glöd.

  Syresätter huden med 98% Rent syre.

 Lugnar en känslig hud.

 Får även den fräscha sommar brännan att vara längre.

Se till att återfukta inifrån för att inte bli uttorkad, hoppa över uttorkande drycker så som kaffe och svart te till exempel, drick hellre grönt te som har goda egenskaper och rik på antioxidanter. Ett annat tips på bra dryck är Vatten! Det är en fantastisk hälsodryck med många fördelar som dessutom är gratis och kommer direkt ur kranen, så glöm inte att dricka vatten!

Smörj in dig från topp till tå! Morgon, kväll och efter duschen! Återfukta huden dagligen, både ansikte och kropp. Applicera gärna en återfuktande och närande ansiktsmask ett par gånger i veckan (beroende på vilken mask du har). Med en väl insmord hud undviker du att färgen flagnar, huden känns smidigare och du får en fräsch lyster!

 

För att få till den där naturliga och fräscha sommar-looken skulle vi rekommendera till de som gärna vill bära smink för att få en jämnare ton i ansiktet bla, att man använder en färgad dagkräm eller CC Cream hellre än en täckande foundation. En tonad dagkräm / CC Cream innehåller mer fukt och ger än lättare täckning jämfört med en foundation vilket ger ett mer naturligt utseende. Huden kan även andas bättre när man inte applicerar en täckande foundation.

Vill du kunna gå osminkad i sommar men ändå se pigg och fräsch ut, boka tid för färgning av fransar och bryn!

Under somrar och semester tider är det även många som föredrar att hoppa över sminket när man ska bada och ha ledig tid men glöm inte att smörja in med solskydd och även bättra på flera gånger under dagen!Som många känner till så bleks hår och strån av både sol och bad då kan det vara skönt att ha färgat fransar och bryn för att slippa att behöva fylla i och måla i de men ändå se pigg och fräsch ut. Genom att färga fransarna så behöver man inte måla på med lika mycket mascara för att framhäva ögonen och man kan dessutom hoppa över mascaran helt till och med om man vill det. Man ska inte underskatta brynen, de gör väldigt mycket för vårt utseende! Bara genom att ha ett par välskötta bryn gör så att man ser pigg ut och dessutom får ögat ett litet gratis lyft! Se till att ha brynen välformade och för de med ljusa bryn så kan lite färg gör mer än vad man tror. Satsa på färga fransar och bryn nu i sommar för att ha få till en färsch och naturlig look. Läs mer här.

ansiktsbehandling3

 

 

Summerfeelings

Life Long Clinic