Äntligen kan vi börja gå barbent och ärmlöst, som vi har längtat!

Slipp rakning, illaluktande hårborttagningscremer och röda irriterade prickar på kroppen efter rakning, genom att behandla områden med oönskad hårväxt så som armhålor, bikinilinje och benen.

Boka tid för vaxning för mer än ett område och få 20% rabatt hela sommaren!( t.o m 31/8-2015)

Fördelarna med vaxning är många jämfört med att raka sig. För alla som rakar sig vet att den där lena och hårfria känslan varar i en dag om ens det innan den där stubbiga känslan kommer. Har man slarvat med rakningen kan dessutom små sår uppstå vilket kan bidra till den där ofräscha känslan. Med vaxning avlägsnas allt hår från området och man slipper tänka på att raka sig var och varannan dag.  Resultatet blir en len och hårfri hud och detta resultatet varar i flera veckor efter behandlingen. Praktiskt och snyggt!

När håret börjar växa igen syns det inte på samma sätt som vid rakning, efter en sådan behandling är stråna glesare och växer mer som mjuka fjun vilket gör att du slipper även den obehagliga stubb-känslan.

Vaxning ger inte bara ett långvarigt resultat utan gör även så att hårväxten blir glesare ju oftare du vaxar dig dessutom. Läs mer här.

 

boka idag

Följ oss för att ta del av våra updates!

InstaFB

 

 

Life Long Clinic