Precis hemkommen från ett spännande och inspirerande besök hos självaste Peter Thomas Roth i New York! Vi ser verkligen fram emot alla spännande nyheter som kommer att komma till hösten men även vissa godbitar som redan kommer i juli! Nu har vi även en hel del nytt att dela med oss av när det kommer till nya tips och trix som Herr Peter Thomas Roth delat med sig av.

Vi känner oss riktigt inspirerade och laddade efter dessa fantastiska dagar i New York så nu är vi ännu mer redo för att göra er extra sommar fräscha!

Här kommer ett litet smakprov på vad vi väntar på i juni/juli…

CC EYE: Correcting Concealer! En produkt som vi ser fram emot, äntligen en ögonprodukt med solskydd som kommer i bra tajming inför sommaren. En Concealer i ena änden och high lighter i den andra för de som vill blanda och få till en extra uppljusande och upplyftande effekt. CC EYE har SPF 30 för att skydda den tunna och fina huden runt ögonen. Det är en fysikalisk solskyddsfaktor (ej kemisk) som är snäll mot huden runt ögonen och är snäll mot en känslig hud. Denna Concealern går att använda på området runt ögonen men även i ansiktet på områden där man vill täcka något lite extra som t.ex en blemma eller röda näsvingar. Går utmärkt att jobba med ” Layer on Layer”-teknik, alltså lager på lager om något behöver täckas lite extra. Kommer att finnas i 3 fina nyanser, Håll ut!

 

CC EYE

CC EYE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här kommer lite New York -bilder från en av dagarna hos Peter Thomas Roth:

PTR1

PTR2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jennifer från Life Long Clinic & Mr. Peter Thomas Roth

 

PTR3

Tamara, PTR’s produkt utbildare.

Håll koll på bloggen, för här kommer det bli en hel del nya uppdateringar inom kort med massa nytt som vi fått reda på. Se till att även följa oss på Instagram och Facebook för att ta del av snabba uppdateringar.

instagram

 

facebook logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Life Long Clinic