Ellipse I2PL

Avlägsna hårväxt på några få minuter


Glöm långsamma, kladdiga och smärtsamma hårborttagningsmetoder. Ellipse använder korta, snabba ljusströmmar från en blixtlampa. På några få minuter avlägsnas oönskad hårväxt från alla kroppsdelar.

Hur fungerar behandlingen?

Hår innehåller pigment (melanin) som absorberar ljuset och omvandlar det till värme. Håret överför värnen in i hårsäckarna som sedan förstörs och därför omöjliggör produktion av nytt hår.
Den medicinskt certifierade Ellipse I2PL kan behandla så mycket mer än bara hårborttagning så som; Acne, hudföryngring, rynkor, solfläckar och mycket mer.

Gör det ont?

Det är svårt att svara exakt på denna fråga eftersom att alla är olika känsliga för smärta. Bedövningsmedel är inte nödvändigt och de flesta tycker att känslan påminner om när ett gummiband snärtar till mot huden.

Till skillnad från laser så är det genererade ljuset från Intensivt Pulserande Ljus Systems ett brett frekvensband. De frekvensband av ljus som avges från Ellipse system som utses så att de både har rätt inträngningsdjup och ger optimal absorption av målets kromofor, med en minimal absorption av konkurrerande kromoforer. De korta ljusblixtarna är tidsinställda att värma upp målet till rätt temperatur utan att skada omgivande vävnader.

Med Ellipse du få bevisade resultat, inte bara löften! Se och bedöm själv:

ellipse_ba1_miniellipse_ba_mini

Mer om oss

Utrustning, japansiology och villkor

Life Long Clinic