#BoostYourSkinSolhatt

 

Somrarna får oss att må bra,slappna av och se fräschare ut alltmedan vår hud blir mer gyllenbrun…

Som många säkert redan vet så har solen en uttorkande effekt på oss, inte bara inifrån men även på vår hud. Håll huden fräsch,smidig och lystrig med hjälp av madonnabehandlingen.

→ Boosta huden med fukt,näring och antioxidanter! Intraceuticals oxygenbehandling kan med fördel göras ofta och speciellt nu under sommar och semester tider då vi utsätts för en hel del sol och bad! Det är en behandling som mättar huden med fukt och näring på ett naturligt sätt som alla hudtyper har nytta av. Läs mer här.  Fördelarna med behandlingen är:

 Återfuktad hud.

 Du blir av med torrhets linjer.

♥ Huden får en fräsch lyster och glöd.

♥  Syresätter huden med 98% Rent syre.

 Lugnar en känslig hud.

 Får även den fräscha sommar brännan att vara längre.

Glöm inte! Se till att återfukta inifrån för att inte bli uttorkad, hoppa över uttorkande drycker så som kaffe och svart te till exempel, drick hellre grönt te som har goda egenskaper och rik på antioxidanter. Ett annat tips på riktigt bra dryck är Vatten! Det är en fantastisk hälsodryck med många fördelar som dessutom är gratis och kommer direkt ur kranen, så glöm inte att dricka vatten! Släng i ett par skivor citron, ingefära eller annat fräscht så får vattnet en naturlig och nyttig smaksättning.

 

Kim_Kardashian

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

InstaFBboka idag

 

 

 

 

 

 

Life Long Clinic