Idag fick vi in en efterlängtad nyhet med perfekt tajming för att komplettera hudvården hemma och fräscha upp vinterhyn, Camu Camu Brightening Sleeping Mask!

Peter Thomas Roth har utökat sin Camu Camu-serie och lanserat en booster-mask som går att sova med! Masken hjälper till att ge huden en jämnare hudton, minska fina linjer och rynkor. Utöver det så ger den även huden massor av lyster! Detta är en mask för alla som vill ha en åtefuktad, smidigare hud, klarare hudton och en riktigt fräsch lyster!

Camu Camu Brightening Sleeping Mask – precis som den heter så går denna mask att sova med, det går även bra att applicera masken i ett generöst lager och sköljas av efter 5-10 min. Detta är en mask för alla hudtyper även uttorkad och torr hy, som kan användas 2-3 gånger i veckan för att ge huden en riktig fukt och näringskick. En nyhet med perfekt tajming för att fräscha upp den torra vinterhyn!

6 Aktiva ingredienser & deras effekter :

  • Camu Camu bäret– En kraftfull superfrukt från Amazonas som innehåller 30 gånger mer C-vitamin än en apelsin. Det är denna ingrediens som förser huden med massor av C-vitamin och som hjälper till med att ge huden en jämnare hudton, ge lyster, minska fina linjer och rynkor.
  • Arbutin–  Ett bär som jobbar på ojämn hudton, gör huden klarare och jämnar i tonen.
  • SepiCalm S– Detta är ingrediensen som jobbar på att lugna huden, dämpa rodnader/rödhet och irritation .
  • Avocado olja– Närande och mjukgörande ingrediens.
  • Camu Camu Brightening sleeping maskHyaluronsyra– Hudens naturliga fuktbindare vars uppgift är att binda till sig fukt och öka fuktnivån i huden
  • 4 Anti-aging peptider– hjälper till att motverka fina linjer och rynkor.
Life Long Clinic