Semester Quickfix!

Satsa på att färga fransar och ögonbryn i sommar för att slippa smink och få till en färsch och naturlig look! Boka här.

Under sommar-& semestertider vill man helst hoppa över sminket på stranden då kan det vara bra att ha färgat sina fransar och ögonbryn för att framhäva sina ögon utan smink. Sol och bad bleker både hår och strån som många redan känner till då är det dags för att boka in en ny tid för att ge ögonbrynen och fransarna lite färg igen för att bibehålla sin färscha och naturliga sommar look!

Genom att färga fransarna så behöver du inte måla på med lika mycket mascara för att framhäva ögonen och du kan dessutom hoppa över mascaran helt till och med, om du vill det. Vi erbjuder även Eyestar som är en behandling där vi böjer upp fransarna för att få en naturlig uppböjning av fransarna och ett mer öppet utseende av ögonen.

Underskatta inte  ögonbrynen, de gör väldigt mycket för vårt utseende! Bara genom att ha ett par välskötta bryn gör så att du ser piggare ut och dessutom får ögat ett litet gratis lyft! Se till att få ögonbrynen formade regelbundet och underhåll lite själv hemma mellan besöken. För alla med ljusa ögonbryn så rekommenderar vi att färga ögonbrynen, lite färg gör mer än vad du tror!  Läs mer och boka här.

Megan med och utan

 

Följ oss gärna på Instagram och Facebook för att se lite av våra före& efter bilder.

Insta

FB

 

 

boka idag

 

 

 

 

 

 

Life Long Clinic