Denna behandlingen är nummer 1, när det gäller effektiv cellulitbehandling!

När det kommer till celluliter så är det denna behandling som alla pratar om!  Allt från Hollywood stjärnor till modeller, jet-settare till Madonna använder sig av aukustisk tryckvågs terapi ( AWT, Acoustic Wave Theraphy)  för att bli av med celluliter och få en mer fastare hud.

The Queen of pop Madonna har inte bara fått denna behandling utan valde även att köpa sitt egna system, en alldeles egen AWT- apparat efter det effektiva och goda resultat hon fått.

AWT är en väldigt populär och effektiv behandling som vart med på flera reportage och tv-program som bland annat : The Doctors, Fox news, abc news med fler…

AWT- tekniken finns i olika former för olika problem, ursprungligen användes denna teknik för att sönderdela njursten utan kirurgiska ingrepp med framgång sedan 1980 men även för muskelskador, senor och idrottskador sedan 1990. Elitidrottare som Karolina Klüft och Susanna Kallur använder metoden.

Det var efter att patienter med smärta och muskelskador som behandlats med denna teknik började komma tillbaka för att fortsätta vidare med behandlingen när de märkt att området som behandlats blivit mycket slätare och fastare som det började göras undersökningar för att använda denna behandlings form för estetiska skäl.

Behandlingen är snabb och effektiv, tar ca 30-45min och du kan fortsätta dagen som vanligt, behandlingen kan göras på morgonen innan jobbet eller efter jobbet och innan träning utan problem, det ända som är viktigt är att inte slarva med vattenintag 2-3 liter per dag för att tillförsäkra en snabb avlägsning av slaggprodukter. En kur är på 6-10 behandlingar med 3-4 dagars intervall.

Vi har just nu Prova på- erbjudande, Första behandlingen 30% rabatt!

Titta gärna på reportaget från The Doctors här:    AWT On The Doctors.

 

Life Long Clinic